ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπλέκουν την Μπέρνλι στα… πόδια του Άρη για τον Καμάτσο οι Πορτογάλοι

Την ώρα που ο Ράφαελ Καμάτσο ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ολοκληρώσει το δανεισμό του στον Άρη από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, οι Πορτογάλοι μπλέκουν στα… πόδια των κιτρινόμαυρων την Μπέρνλι.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρουν:”Ο Ράφαελ Καμάτσο είναι κοντά στον Άρη Θεσσαλονίκης αλλά ήρθε ενδιαφέρον από την Μπέρνλι. Ο 22χρονος εξτρέμ και η Σπόρτινγκ είχαν τακτοποιήσει τα πάντα με την ελληνική ομάδα για δανεισμό με οψιόν αγοράς, όμως ο Καμάτσο είναι σε φάση αναμονής”.

Επίσης η ιστοσελίδα “maisfutebol.iol.pt” αναφέρει πως Άρης και Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα βρήκαν και στο ποσό που θα μπει ως ρήτρα αγοράς και αυτό είναι στα 3.000.000 ευρώ, αν και η πορτογαλική ομάδα στην αρχή ζητούσε η οψιόν να είναι στα 5.000.000 ευρώ.

Η Μπέρνλι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υποβιβάστηκε από την Premier League ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βινσέντ Κομπανί, κάτι που από μόνο του δεν κάνει “γκελ” στον 22χρονο Πορτογάλο να μετακομίσει στην Αγγλία και φαίνεται να προτιμά τον Άρη λόγω και της ευρωπαϊκής του συμμετοχής στο Europa Conference League.

To Top