Μπλατ: “Ευχαριστώ για την τεράστια ευκαιρία”

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ άκουσε τον ιδιοκτήτη της ομάδας του ΝΒΑ, Νταν Γκίλμπερτ, αλλά και τον τζένεραλ μάνατζερ, Ντέιβιντ Γκρίφιν να του πλέκουν το εγκώμιο.

Ο ιδιοκτήτης των Cavs Dan Gilbert μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Blatt τον οποίο η ομάδα του θα παρουσιάσει την Τέταρτη (25/6): “Ο David Blatt θα φέρει στους Cavaliers μια πρωτοποριακή φιλοσοφία που δεν μπορείς πουθενά άλλου στον κόσμο. Στη Ρωσία, στο Ισραήλ και όπου αλλού δούλεψε ήταν πάντα νικητής”.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Cleveland ξέρει καλά πως πρέπει να παρουσιάσει άμεσα θετικά αποτελέσματα στο παρκέ και έτσι στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε μόνο σκληρή δουλειά: “Ευχαριστώ για αυτήν την τεράστια ευκαιρία που μου δίνουν οι Καβαλίερς και η πόλη του Κλίβελαντ. Το μόνο που θα πω είναι πως θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας από εμάς. Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Όσο για τον David Griffin (General Manager των Cavaliers) που ήταν ο άνθρωπος που επέλεξε για αυτή τη δουλειά τον Blatt (σ.σ. αν εξαντλήσει το συμβόλαιο του οι συνολικές απολαβές του μπορεί να φτάσουν τα 20 εκατομμύρια δολάρια) τόνισε πως είναι σίγουρος πως θα καταφέρει να προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα των πάγκων του ΝΒΑ: “Παρακολουθώ τη δουλειά του εδώ και πολλά χρόνια. Έχει μια μοναδική ικανότητα να προσαρμόζεται γρήγορα στις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα που αναλαμβάνει και να παίρνει το μέγιστο από τους παίκτες της. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο ΝΒΑ”.

Πηγή: nba.sport24.gr

 

To Top