Μπλατ: “Μπορεί να πάω στο ΝΒΑ”

Η σχέση του Ντέιβιντ Μπλατ με τη Μακάμπι έχει περάσει… από ό,τι κύμα υπάρχει, παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί και συντηρείται. Τουλάχιστον έως το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπλατ θα “τραβήξει” για άλλες πολιτείες. Τώρα, πού θα είναι αυτή η πολιτεία είναι ένα άλλο θέμα.

Κατ’ αρχάς, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς είναι στους υποψηφίους να καθίσουν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ, εφόσον σηκωθεί από αυτόν ο Έτορε Μεσίνα, για να πάει στο ΝΒΑ -όπως είπε στην αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τώρα, αν δεν γίνει αυτό, ο Μπλατ μπορεί να πάει έως τον “άλλον πλανήτη”, πράγμα που είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ρωσίας, ITAR-TASS. Σε ερώτηση για δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος για χεντ κόουτς των Νικς, εξήγησε πως “στην παρούσα φάση, δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με κανέναν. Ούτε με τους Νικς, μηδέ με κάποιο άλλο club” και κατέληξε στο “βέβαια, ενδέχεται να συνεχίσω την καριέρα μου στο ΝΒΑ”.

Δεν σας είπαμε όμως, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στη Μακάμπι; Στο Νο1 της λίστας είναι ο άμεσος συνεργάτης του, Γκάι Γκούντες.

Πηγή: sport24.gr

 

To Top