Μπλατ: «Υπήρχαν προβλήματα στον Ολυμπιακό, ίσως ήρθε η ώρα να γίνω διπλωμάτης»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό και ανέφερε πως ίσως ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει το μπάσκετ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά την βαριά ήττα από την Βιλερμπάν και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το… διαζύγιο με τους «ερυθρόλευκους», ανέφερε στην Boston Globe: «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με την διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα.

Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν όμως».

Σχετικά με το αν θα συνεχίσει την προπονητική και τους στόχους του, ο Μπλατ σημείωσε: «Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα και προκλήσεις, επειδή πάντα ήθελα να κάνω περισσότερα. Έπειτα από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, ήρθε η ώρα για μία νέα φάση στην ζωή μου. Ανυπομονώ. Καμία φορά κλείνει ένα παράθυρο και ανοίγει μία πόρτα. Πάντα είχα το όνειρο να γίνω πρεσβευτής, ένας διπλωμάτης για το Ισραήλ. Θέλω με κάποιον τρόπο να βοηθήσω την χώρα μου».

To Top