Μπλεξίματα για τον Νεϊμάρ: Γυναίκα τον κατήγγειλε για παράνομη εργασία και οφειλές 368.000 ευρώ

Μια θλιβερή υπόθεση που κινδυνεύει να βλάψει περαιτέρω την εικόνα του Νεϊμάρ στη Γαλλία. Ο πρώην αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν κλήθηκε στο δικαστήριο του Σεν Ζερμέν αν Λεγιέ της Γαλλίας, καθώς μια 35χρονη Βραζιλιάνα που ζει στη χώρα χωρίς χαρτιά τον κατηγορεί, καθώς δούλευε παράνομα επτά ημέρες την εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Οκτώβριο του 2022, χωρίς ο «Νεϊ» να τη δηλώνει και να την πληρώνει συστηματικά σε μετρητά.

Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα της «Le Parisien» η γυναίκα αναγκάστηκε να δουλέψει για τον Νεϊμάρ μέχρι και 15 μέρες, πριν τον τοκετό της. Οπως επίσης, υπογραμμίζεται ότι η Βραζιλιάνα δεν είχε συμβόλαιο εργασίας σε έντυπη μορφή και δούλευε σχεδόν 70 ώρες την εβδομάδα χωρίς να επωφεληθεί ούτε μια μέρα άδειας.

Επιπλέον, φρόντιζε να καθαρίζει ή ακόμα και να κάνει τα νύχια της συντρόφου του Νεϊμάρ. Αυτή η γυναίκα η οποία έχει τέσσερα παιδιά είναι αποφασισμένη να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, καθώς απειλεί ότι θα υποβάλει καταγγελία εναντίον του Βραζιλιάνου αστέρα αν δεν πληρώσει τα χρέη του, τα οποία ανέρχονται φτάνουν τα 368.000 ευρώ.

To Top