ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Μπλοκ” έξι ομάδων στη Φούτμπολ λιγκ – Ποιες συμμετέχουν στο… παρασυμβούλιο

Με τον… μανδύα της εξυγίανσης δημιουργήθηκε “μπλοκ” έξι ομάδων, ένα άτυπο «παρασυμβούλιο» στην Φούτμπολ λιγκ! Μάλιστα έχει ήδη πραγματοποιηθεί συνάντηση στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» της Αθήνας.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά

Όπως αναφέρει το a-sports.gr: “Μετείχαν όντως έξι ΠΑΕ. Πέρα από τους Αγροτικό Αστέρα, Αχαρναϊκό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλλιθέα και Χανιά εκεί ήταν ο Αιγινιακός και όχι ο Απόλλων Σμύρνης.

Και είναι γεγονός ότι ο εκπρόσωπος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Αντώνης Λεβεντογιάννης και πρακτικά δεν προλάβαινε να παραβρεθεί στο εν λόγω ραντεβού, αφού την ίδια ώρα βρισκόταν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνοδεύοντας τους «κυανόλευκους» στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Ολυμπιακό. Με δεδομένο όμως, ότι ο Απόλλων Σμύρνης είχε ψηφίσει ανοιχτά και στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΕΠΟ (ως ένας εκ των εκπροσώπων της Ένωσης Β’ Εθνικής) «όχι» στο διοικητικό απολογισμό, ευθυγραμμιζόμενος πλήρως με τη γενικότερη «αντιπολιτευτική γραμμή», αποτέλεσε πεδίο δράσης”.

 

To Top