Μπλόκαρε η Τσέλσι, πανηγυρίζει η Λίβερπουλ!

«Κόλλησε» το… τρένο της Τσέλσι. Οι «μπλε» έμειναν στο 0-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, δεν έκαναν το «6×6» και άφησαν μόνη πρώτη στη βαθμολογία τη Λίβερπουλ. 

Τρεις ημέρες μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι φορμαρισμένοι «μπλε», που είχαν «5×5» στο πρωτάθλημα, έμειναν στο 0-0 στην έδρα των «σφυριών» και έμειναν στο -2 από την κορυφή της Premier League, όπου βρίσκεται χωρίς… συγκάτοικο πλέον η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 3-0 της Σαουθάμπτον το Σάββατο, έχοντας το απόλυτο.

Ωστόσο, η ομάδα του Σάρι έχει τη δυνατότητα να την προσπεράσει το ερχόμενο Σάββατο (29/09, 19:30), όταν και τη φιλοξενεί στο «Στάμφορτν Μπριτζ». Μεσοβδόμαδα (26/09, 21:45) θα κοντραριστούν οι δύο τους για το Λιγκ Καπ στο «Άνφιλντ».

Η ομάδα του Πελεγκρίνι, που είχε βασικό τον Αρτούρ Μαζουακού, κατάφερε να… βραχυκυκλώσει τους φιλοξενούμενους, που στο πρώτο μέρος είχαν καλή φάση με τον Αζάρ στο 12’, αλλά του είπε «όχι» ο Φαμπιάνσκι. Η επόμενη καλή φάση για την Τσέλσι ήρθε λίγο πριν την ανάπαυλα, όταν ο Καντέ αστόχησε με κεφαλιά έπειτα από τη συνεργασία Αζάρ-Γουίλιαν. Λίγο μετά τα μέσα του πρώτου μέρους, ο Αντόνιο απείλησε δις τον Κέπα.

Πολύ πιο γεμάτο ήταν το δεύτερο μέρος, με τους Μοράτα και Γιαρμολένκο να χάνουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά, ο Ισπανός φορ στο 66’ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον αντίπαλο πορτιέρε και ο Ουκρανός κλώτσησε τη δυνατότητα να βάλει μπροστά την ομάδα του στο 77’ από πολύ καλή θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Τσέλσι στις καθυστερήσεις φλέρταρε με το τρίποντο, αλλά ο Γουίλιαν αστόχησε επίσης από πολύ καλή θέση έπειτα από την απόκρουση του Φαμπιάνσκι στο σουτ του Μπάρκλεϊ.

To Top