Μπολόνια: Στην μάχη για τον Ζίρζκεϊ και η Ίντερ, εκτός βγαίνει η Μπάγερν

Στο στόχαστρο και της Ίντερ ο Τζόσουα Ζίρκζε, εκτός φαίνεται να θέτει τον εαυτό της η Μπάγερν Μονάχου.

Έχει τρελάνει κόσμο φέτος η Μπολόνια που με την εντυπωσιακή της πορεία έχει φτάσει στην τέταρτη θέση της Serie A. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της είναι ο 22χρονος Ολλανδός επιθετικός, Τζόσουα Ζίρζκεϊ.
Ο νεαρός επιθετικός μετράει 10 γκολ σε 26 αναμετρήσεις και έχει τραβήξει βλέμματα μεγάλων ομάδων. Μερικές από αυτές είναι οι Μίλαν, Νάπολι, Γιουβέντους και Μπάγερν. Η τελευταία τον είχε παραχωρήσει στην Μπολόνια το 2022 έναντι 8,5 εκ ευρώ και υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη πως μπορεί να επιστρέψει στο Μόναχο για 40 εκ ευρώ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν αυτό το ποσό.

Αντίθετα, ακόμη μια μεγάλη ομάδα της Ιταλίας μπαίνει στο κυνήγι του ποδοσφαιριστή και αυτή είναι η Ίντερ, που το καλοκαίρι θα βγει στην αγορά για τους δυο φορ που θα πλαισιώνουν Μαρτίνες και Τουράμ.
Υπενθυμίζουμε πως το αστέρι της Μπολόνια τραυματίστηκε και έχει τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Μέχρι τότε είχε 30 συμμετοχές, 11 γκολ και 6 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας.

To Top