Μποναμάς πριν τα Χριστούγεννα

Εορταστικό το κουπόνι μας αυτό το Σαββατοκύριακο με ορισμένες αλλαγές σε σχέση με τις υπόλοιπες φορές. Η Serie Α διεξάγεται σήμερα ολόκληρη, ενώ απουσιάζει η Superleague καθώς στην Ελλάδα διεξάγεται το β’ μέρος της φάσης των «32» του Κυπέλλου.

Πάμε λοιπόν στις σημερινές μας προτάσεις και αρχίζουμε από τις «Μπόμπες» εκεί όπου βρίσκεται το δυνατό σημείο της ημέρας. Συγκεκριμένα επιλέξαμε το Χ2 της Μούρθια με αντίπαλο την Πονφεραντίνα για τη Β’ Ισπανίας σε απόδοση 2.04. Συνεχίζοντας με τις «Μπόμπες» βρίσκουμε το Χ2 της Μπρίστολ Σίτι με αντίπαλο της Ίπσουιτς σε απόδοση 2.20. Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής έβαλε τέλος σε ένα απόλυτα θετικό σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την Ίπσουιτς, στο οποίο μετρούσε μία ισοπαλία και τρεις «κολλητές» νίκες. Το σημερινό παιχνίδι είναι «ζωής και θανάτου» και για τους δύο και ειδικότερα για τους φιλοξενούμενους που σήμερα δεν έχουν άλλη… επιλογή από το να διεκδικήσουν εξαρχής το νικηφόρο αποτέλεσμα. Συνεχίζοντας με την Αγγλία βρίσκουμε το Χ2 της Γουίμπλεντον με την Πορτ Βέιλ σε απόδοση 2.20. Οι γηπεδούχοι δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους και φαίνονται επηρεασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια. Από την άλλη η Γουίμπλεντον αν δεν κερδίσει σήμερα θα βρεθεί εντός ζώνης υποβιβασμού. Επομένως, θα τη στηρίξουμε, αφού πιστεύουμε πως θα θέλει και μπορεί να πάρει κάτι καλό απο το ματς. Από το πρωτάθλημα του Βελγίου έχουμε επιλέξει το Χ2 της Μπέβερεν με αντίπαλο τη Σερκλ Μπριζ σε απόδοση 2.32. Δείτε εδώ αναλυτικά τις 8 σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Περνάμε στα «Μονά» και αρχίζουμε με τον «Άσσο» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Σαμπντόρια κόντρα στη Λάτσιο. Με τον Τσίρο Φεράρα να αποτελεί παρελθόν απο τον πάγκο της Σαμπντόρια, οι γηπεδούχοι με νέο τεχνικό τον Ντέλιο Ρόσι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή πορεία και να γυρίσουν σελίδα με νίκη κόντρα στη Λάτσιο, που έρχεται κουρασμένη απο την υπερπροσπάθεια στο Κύπελλο. Στην Αγγλία έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» της Νιούκαστλ κόντρα στην KΠΡ σε απόδοση 2.15. Οι «καρακάξες» διαθέτουν ένα πολύ καλό υλικό, που βέβαια διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, όμως ψάχνουν το ένα παιχνίδι για να πάρουν και πάλι μπρος. Αυτό είναι το σημερινό κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήδη μοιάζει να έχει πιστέψει πως δεν μπορεί να κάνει πολλά για να σώσει την κατηγορία. Δείτε εδώ αναλυτικά τα 4 σημεία στην κατηγορία «Μονά».

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει 4 αγώνες σε σύστημα 3-4 (5 στήλες x 14€) και συνολικό ποντάρισμα 70€. Αναλυτικά τα σημεία:

Σαουθάμπτον – Σάντελαντ 1 (2.00)

Νοτς Κάουντι – Λέιτον Όριεντ 1 (2.15)

Ντονκάστερ – Μίλτον Κέινς Ντονς 2 (2.30)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ζαραγόσα 1 (1.91)

Στο Μπάσκετ έχουμε επιλέξει τρεις αγώνες στην κατηγορία EU Basket με την αναμέτρηση Χάγκεν – Μπάγερν (Μπάγερν -3,5 απόδοση 1.80) να ξεχωρίζει. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα σημεία.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top