«Μποναμάς» 20.000.000 στη Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο!

Όταν ο Κουτίνιο υπέγραφε στην Μπαρτσελόνα, υπήρχε ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο του όπου έλεγε πως όταν φτάσει τις 100 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα», η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου θα πρέπει να δώσει ακόμη 20 εκατομμύρια ευρώ στην Λίβερπουλ.

Εχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Φελίπε Κουτίνιο άφησε το «Ανφιλντ» για να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου». Μπορεί βέβαια η μεταγραφή του να μην έχει δικαιώσει ακόμα τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για την επιλογή τους, καθώς δαπάνησαν 120 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου και ακόμα δεν έχει αποδείξει την αξία του.

Βέβαια, η Μπαρτσελόνα ασχέτως με την απόδοσή του είναι υποχρεωμένη να πληρώσει στην Λίβερπουλ, 20 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον όταν ο Κουτίνιο συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα», καθώς αυτός ήταν ένας από τους όρους των μπόνους στο συμβόλαιο του.

Ο 27χρονος άσος μέχρι τώρα, έχει καταγράψει 88 εμφανίσεις πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αργήσει να «πιάσει» τις 100 και έτσι η μεταγραφή του θα φτάσει τα 140 εκατομμύρια ευρώ, αφού η Μπαρτσελόνα θα βγάλει από τα ταμεία της 20 εκατ. για να τα δώσει στους «Reds».

To Top