Μπορεί και χωρίς Ρονάλντο η Πορτογαλία (0-3) το Αζερμπαϊτζάν (video)

Χωρίς να ιδρώσει η Πορτογαλία επικράτησε με 3-0 του Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού στο εναρκτήριο ματς της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απόντος του Κριστιάνο Ρονάλντο οι Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Αζέρους, που γνώρισαν την 4η ήττα τους σε 5 ματς (0-1-4) και δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης.

Με το «τρίποντο» αυτό η Πορτογαλία ανέβηκε στους 13 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Σερβία που παίζει αργότερα (21:45) με την Ιρλανδία.

Ο Μπερνάντο Σίλβα με σουτ στην κίνηση έπειτα από μπαλιά του Μπρούνο Φερνάντες άνοιξε το σκορ στο 26’, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Αντρέ Σίλβα βρήκε δίχτυα από κοντά μετά το γύρισμα του Ντιόγκο Ζότα.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν πολύ, έψαξαν και τρίτο γκολ, γνωρίζοντας ότι σε πιθανή ισοβαθμία θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Σε υψηλό ρυθμό έπαιξε σε σημαντικό διάστημα και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σάντος και σκόραρε με τον Ζότα στο 75ο λεπτό από ασίστ του Κανσέλο.

To Top