“Μπορεί να κάνει την υπέρβαση ο Άρης”

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, μίλησε για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, για τον στόχο της αλλά και τον κόσμο της.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την επιθετική γραμμή του Άρη: «Τελευταία ενσωματώθηκε ο Τάτος. Έχουμε σαν δεξί εξτρέμ μία αποκάλυψη τον Σταυρόπουλο και έμαθα ότι έχει πολύ καλά στοιχεία. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω για τον Ιμπέ και βέβαια τον Ουντότζι θα τον δούμε. Και ο Μανιάς με τον Αγκάνθο συνθέτουν δύο καλές λύσεις και νομίζω ότι υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις Πάντως, επιθετική γραμμή χωρίς στήριξη από τα χαφ δεν μπορεί να υπάρχει. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει τους δυνατούς παίκτες την ταχύτητα και την κατοχή αλλά και την συνεργασία. Είναι  ένας συνδυασμός»

Για τους παίκτες και τον στόχο του Άρη: «Κάθε χρόνο πρέπει να ανεβαίνεις και ένα σκαλί ώστε να καθιερωθείς. Περιμένω πολλά πράγματα από τους νέους παίκτες και από τον Σουνά και από τον Οικονομόπουλο. Από τους νεαρούς όντως ο Σουνάς δείχνει ότι έχει τα προσόντα. Σίγουρα χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής αλλά αυτά είναι θέματα προπονητών. Πάντα είμαι αισιόδοξος από την φύση μου. Τώρα στην αρχή η ομάδα δείχνει να έχει μία θετική αύρα αλλά για να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα, ας μην έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ξέρουμε τις δυσκολίες που περνάει στο οικονομικό. Η ομάδα μπορεί να κάνει και κάποια υπέρβαση. Δεν ήμουν πολύ αισιόδοξος στην αρχή αλλά η διοίκηση έκανε το καθήκον και της και υπάρχουν λύσεις σε όλες τις γραμμές»

Για τον κόσμο: «Να περάσουμε μία καλύτερη χρονιά από την περσινή. Από εκεί και πέρα ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα αλλά σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε η βοήθεια είναι και με το παραπάνω από τον κόσμο»

Για την Ρόμα:

«Το φιλικό με την Ρόμα ήταν καταπληκτικό. Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνονται τέτοια ματς και για τις εμπειρίες και για την ατμόσφαιρα»

To Top