Ζήτησε να πάρει ελεύθερο τον Τάτο! Όλα ανοιχτά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Η συμφωνία του Άρη με τον Ανδρέα Τάτο είναι δεδομένη και επισφραγίστηκε, άλλωστε, με την παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης στο μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα.

Είναι δεδομένο επίσης, ότι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί φέτος να τον χρησιμοποιήσει, άναψε το “πράσινο φως” για την παραχώρησή του στον Άρη, μια κι αυτή ήταν η επιθυμία του παίκτη και παρά το ότι τον ήθελε διακαώς ο Ατρόμητος. Ο Τάτος “ψήφισε” Άρη, μια και όπως δήλωσε “νιώθει εδώ ότι είναι το δεύτερο αγωνιστικά σπίτι του”.

Από κει και πέρα, δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σε ότι αφορά το πώς θα αγωνιστεί ο Τάτος στον Άρη. Δηλαδή δεν επικυρώθηκε συμφωνία για το αν θα έρθει δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό ή θα δοθεί ακόμη κι ελεύθερος (με την ομάδα του Ολυμπιακού να έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του)!

Το θέμα της ελευθερίας του Τάτου είναι ανοιχτό κι έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, κάτι που αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να υπογραφούν τα συμβόλαια συνεργασίας όλων των πλευρών!

To Top