“Μπορεί να συσπειρώσει ο Γκάλης, βιάστηκε ο Μποχωρίδης”

Ο προπονητής του μπάσκετ, Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε μεταξύ άλλων για τον Άρη και τον Μποχωρίδη…

Όπως είπε στον “Αρένα”:

“Ο Άρης τα πήγε καλά και επειδή η προσπάθεια εισόδου νεαρών παικτών όπως ο Βεζένκοφ, ο Μποχωρίδης και άλλοι, κρίνεται πετυχημένη, θεωρώ ότι βοηθήσαμε όλοι να γίνει αυτή η αλλαγή. Ευτυχώς για τον Άρη, έφυγε ο Δαμιανίδης, αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία και έκανα αγώνα για να φύγει, ενώ ήμουν προπονητής της ομάδας και είχε ρίσκο η κίνησή μου.

Ο Μποχωρίδης βιάστηκε να δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ και πιστεύω ότι το έκανε ο μάνατζέρ του κ. Λώτσος για να ανεβάσει το κασέ του στην Ευρώπη. Το καλό για τον Άρη είναι ότι έχει τον Βεζένκοφ, ενώ το άσχημο ότι δεν θα τον έχει η εθνική μας ομάδας, χάθηκε από την εθνική αυτό το πολύ μεγάλο ταλέντο”.

Και για τον ίδιο: “Ευχαριστώ κάποιους ανθρώπους που με στήριξαν, όπως οι Ντίμης Παπαϊωάννου, Κουρόγλου, Αντωνιάδης, Γεωργούλης, Πλιάκης, ο Άρης έχει παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν γιατί είναι μεγάλη ομάδα και τραβάει κόσμο”.

Και για τον Γκάλη: “Μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο του Άρη ο Νίκος Γκάλης. Είναι μεγάλη προσωπικότητα και εάν αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύλλογο, θα τραβήξει πολύ κόσμο δίπλα του. Μακάρι να γίνει, αν και είναι πολύ δύσκολο…”

To Top