«Μπορεί ο Άρης, αν υπάρξει θέμα με τις αδειοδοτήσεις»

Στην προοπτική του Άρη να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο έστω κι αν μείνει εκτός πεντάδας, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος, λέγοντας ότι θα είναι «ξεφτίλα» αν κάποιες ομάδες δεν πάρουν την αδειοδότηση αλλά δεν υποστούν κυρώσεις.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Χρήστος Πανόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και σχολίασε την πορεία του Άρη λέγοντας: «Ξεκίνησε πολύ άσχημα άλλα έκανε ένα πολύ δυνατό καμ μπακ, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο με το νέο προπονητή που πήρε. Πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ εάν υπάρξει θέμα με τις αδειοδοτήσεις των άλλων ομάδων».

Αναφερόμενος στα προβλήματα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και στην ανάγκη για ισονομία, είπε: «Δεν ξέρω εάν ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ θα πάρουν την άδεια. Αν πληρώσουν θα την πάρουν. Η μεγαλύτερη αδικία, ξεφτίλα και ντροπή ήταν αυτή που έγινε με τον Ηρακλή. Εντάξει υπήρχε πρόβλημα, και καλά έκανε και έπεσε ο Ηρακλής αλλά το ίδιο έπρεπε να ισχύσει και φέτος. Δηλαδή λειτουργούμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αναλογώς τι μας συμφέρει. Εμείς ως Skoda Ξάνθη λέμε ότι έπρεπε να ισχύσουν τα ίδια κριτήρια. Δυστυχώς πολλές φορές ισχύουν οι αποφάσεις της ΕΠΟ και όχι της Λίγκας. Αν για παράδειγμα η Λίγκα έπαιρνε μία απόφαση για τα κριτήρια και η ΕΠΟ διαφωνούσε, τότε θα περνούσε η απόφαση της ΕΠΟ. Πέρυσι ποιος υποβίβασε τον Ηρακλή; Η Λίγκα ή η ΕΠΟ;».

To Top