Μπορεί στο Μπορίσοφ!

Οι τρεις αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν απόψε στο πρόγραμμα. Αγωνιστική δράση υπάρχει και στην Αγγλία με εμβόλιμα ματς σε Τσάμπιονσιπ και τις μικρές κατηγορίες.

ΜΠΑΤΕ – Αϊντχόφεν
Να επαναλάβουν τη σεζόν 2015-16 επιθυμούν στην ΜΠΑΤΕ, όπου η ομάδα συμμετείχε στη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην πορεία τους προς τα πλέι οφ απέκλεισαν την πρωταθλήτρια Φινλανδίας, Ελσίνκι και την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζάν, Καραμπάγκ. Στην έδρα τους είναι ανταγωνιστικοί, έχουν ηττηθεί μόνο από την Μπαρτσελόνα στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αϊντχόφεν έχει αρκετά χρόνια να κάνει καλή πορεία στα Κύπελλα Ευρώπης, συγκεκριμένα αγνοεί τη νίκη στα 10 τελευταία ευρωπαϊκά ματς. Πιστεύουμε πως θα δυσκολευτεί στη Λευκορωσία, επιλέγουμε τον άσο με DNB (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Ντονκάστερ – Σριούσμπερι
Το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ για την Ντονκάσερ τερματίστηκε μετά την ήττα με 1-0 από την Μπέρτον. Θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, καθώς οι στόχοι της είναι αρκετά υψηλοί φέτος, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει την άνοδο από τη Λιγκ 1 Αγγλίας στην Τσάμπιονσιπ. Υποδέχεται τη Σριούσμπερι που έχει μόνο έναν βαθμό έπειτα από 4 αγωνιστικές, με 3 από αυτές μάλιστα να είναι μπροστά στο κοινό της. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους, σε αποδόσεις διπλασιασμού προσφέρεται ο άσος.

 

Περισσότερα προγνωστικά του Άλκη Τζαβδάρα μπορείτε να διαβάστε στο foxbet.gr

To Top