Μπορμπόκης: “Απαράδεκτο αυτό που γράφτηκε στα matrix”

O Στέφανος Μπορμπόκης χαρακτήρισε απαράδεκτο γεγονός αυτό που γράφτηκε στα matrix της Τούμπας, ενώ ανοιχτά απέδωσε ευθύνες για τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος στον Γιώργο Δώνη.

Διαβάστε τι είπε σχετικά στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αναφορικά με τα νεύρα που υπήρξαν στο τέλος του αγώνα καταλόγισε ευθύνες στο Γιώργο Δώνη λέγοντας πως: «Αυτά που έγιναν στο τέλος δεν μου άρεσαν καθόλου. Έπρεπε να ήμασταν ψύχραιμοι. Δεν έπρεπε να πέσουμε στην παγίδα. Κάποιοι πρέπει να σοβαρευτούν. Δεν φταίνε μόνο οι παίκτες για τα όσα γίνονται, αλλά και αυτοί θα πρέπει να είναι πιο ήρεμοι. Τα νεύρα μεταφέρονται από αλλού και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε. Με 4-1 δεν γίνεται να μην είσαι ήρεμος.

Όταν σε βλέπουν ήρεμο θα είναι και οι ίδιοι οι παίκτες. Αν ήταν πιο ήρεμος ο Δώνης δεν θα είχε γίνει αυτό. Αν ήμουν ο Δώνης θα απωθούσα τους παίκτες μου παρά τους αντιπάλους. Αν ήταν 1-1 θα σκοτωνόμασταν; Και ο Κάκος έκανε λάθη, αλλά δεν υπήρχε λόγος να εκνευριστείς. Αν δείχνουν εκνευρισμένοι οι παίκτες και οι άνθρωποι στον πάγκο, ο κόσμος τι πρέπει να κάνει; Να μπει μέσα στο γήπεδο; Θα γίνουν λάθη, αλλά πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι ειδικά όταν είναι τέτοιο το σκορ. Τώρα με τον ΟΦΗ δεν θα παίξει ο Κάτσε, ο Λόρενς και ο Κατσικάς, μετά τα όσα έγιναν».

Για την φράση «σεξ και βία» που έκανε την εμφάνισή της στα matrix του γηπέδου: «Αν γράφτηκε αυτό είναι απαράδεκτο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ασχολούμαστε με τις βλακείες που έγιναν παρά με το αγωνιστικό».

To Top