Μποροβήλος: «Βγήκαμε ενωμένοι, ας δούμε μπάλα τώρα»

Ικανοποιημένος με την απόφαση να μην τιναχτεί στον «αέρα» η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο ΔΣ της Λίγκας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Εξάλλου, ο παράγοντας των Αρκάδων τόνισε πως είναι επιτέλους ώρα να παιχθεί ποδόσφαιρο, ενώ για το θέμα της προκήρυξης και όσων διαμείφθησαν μεταξύ ΕΠΟ και Football League, υπογράμμισε την ανάγκη να βρει η κορυφαία κατηγορία το «δίκιο» της.

Αναλυτικά:

«Το σημαντικό είναι ότι θα δούμε μπάλα γιατί σε διαφορετική περίπτωση το ποδόσφαιρο θα δέχονταν μία πολύ σοβαρή μαχαιριά αν αύριο δεν είχαμε πρωτάθλημα. Έτσι, όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση, το να ξεκινήσει ή να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κρέμονταν σε μία κλωστή. Θέλω να πιστεύω ότι η απόφαση που πάρθηκε βοηθάει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι.

Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι το δάσος και όχι το δέντρο. Αλλοίμονο αν ο καθένας κοιτάζει πέρα από το κοινό καλό, τα στενά δικά του συμφέροντα τα οποία σαφώς και πρέπει να κοιτάζει εντός του αγωνιστικού χώρου. Εκτός αγωνιστικού χώρου όμως, μόνο καλό έχουμε να κερδίσουμε όλοι, αν κοιτάμε το πώς πρέπει να λειτουργούμε ως ποδόσφαιρο. Η Super League εμμένει στη δική της προκήρυξη και με νομικά επιχειρήματα, θα επιχειρήσουμε να βρούμε το δίκιο μας γιατί η δική μας προκήρυξη έπρεπε να εγκριθεί ως είχε τη στιγμή που δεν υπήρχε μία άλλη προκήρυξη από τη Football League.

Σε μία διοργάνωση πρέπει από την αρχή να υπάρχουν κανόνες και να μην περνάει ο καιρός χωρίς αυτά να έχουν αποσαφηνιστεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια ανατροπής της απόφασης της ΕΠΟ. Υπήρχαν απόψεις και απόψεις και γι’ αυτό το συμβούλιο της ΕΠΟ διήρκεσε τόση ώρα. Στο τέλος όμως, νομίζω ότι βγήκαμε όλοι ενωμένοι και με την ίδια άποψη κάτι που νομίζω ότι είναι σημαντικό, έστω μέσα από αυτή την περιπέτεια».

To Top