Μποροβήλος: “Δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα”

Ο πρόεδρος του Αστέρα, Γιώργος Μποροβήλος, μετά το τέλος του Δ.Σ. της Super League τόνισε πως πρέπει να δοθεί λύση στα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Από το Δ.Σ. των μελών της Super League έγινε ξεκάθαρη η πρόθεση όλων για συνέχιση του πρωταθλήματος χωρίς διακοπή παρά το θέμα που έχει προκύψει με την αποχή των διαιτητών. Αυτό τόνισε και ο Γιώργος Μποροβήλος.

Ο πρόεδρος του Αστέρα σε δηλώσεις τόνισε ότι από την πλευρά της Λίγκας θα γίνει κάθε προσπάθεια να διεξαχθεί κανονικά η 17η αγωνιστική το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

“Τα προβλήματα του ποδοσφαίρου είναι γνωστά, δεν χρειάζεται κανείς να έχει τελειώσει πανεπιστήμιο ή να είναι ειδικός. Θα ζητήσουμε συνάντηση κατεπειγόντως από την ΚΕΔ και στην διακριτική ευχέρεια της Επιτροπής θα είναι αν θα παρίσταται αντιπροσωπεία των εν ενεργεία διαιτητών ώστε να μπουν κάποια θέματα.

Η επιστολή των διαιτητών προσανατολίζεται προς μία κατεύθυνση αλλά συγκεκριμένα πράγματα δεν λέει, ότι αυτό θα μπορέσει να γίνει ή ότι το άλλο δεν θα γίνει. Θα κατατεθούν οι απόψεις της διαιτησίας., Εμείς να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν μπορούν να γίνουν όλα σε μία ημέρα. Δεν μπορεί να σταματήσει το πρωτάθλημα, οι ημερομηνίες είναι στενές” σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και για ξένους διαιτητές δηλώνοντας: “Όταν λέμε ότι θα κάνουμε κάθε τι δυνατό για να γίνει η αγωνιστική, δεν είναι ωραίο πράγμα ούτε να απειλούμε τους διαιτητές ούτε να λέμε ότι θα κάνουμε το α ή το β. Σας λέω κατηγορηματικά ότι θα κάνουμε κάθε ενέργεια, έτσι ώστε να έχουμε αγωνιστική”.

To Top