Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες

Την πρώτη απώλεια μετά 9 διαδοχικές επιτυχίες γνώρισε η στήλη μας στο Bethoven, αφού διαψευστήκαμε στην επιλογή της ισοπαλίας στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ουρουγουάης με τη Γαλλία. Ο στόπερ Βαράν σκόραρε στο 41ο λεπτό και μας «χάλασε» το σημείο.

Πάμε στα σημερινά προημιτελικά, με την επιλογή μας να έρχεται από την αναμέτρηση της Σουηδίας με την Αγγλία, εκεί όπου δεν περιμένουμε να ανοίξει ιδιαίτερα ο ρυθμός της αναμέτρησης. Η Σουηδία φημίζεται άλλωστε για την αμυντική λειτουργία της ως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι το οποίο έδειξε έμπρακτα και στο ματς με την Ελβετία στους «16», εκεί όπου επικράτησε με 1-0 και ζήτημα είναι αν η αντίπαλός της έκανε 2-3 φάσεις όλες κι όλες στο ματς. Αλλωστε το γεγονός ότι έχει φτάσει ως εδώ έχοντας δεχθεί μόλις 2 τέρματα και αυτά από τη Γερμανία, λέει πολλά. Παρόλα αυτά δεν είναι τελείως αλάνθαστη η άμυνά της, απλά δεν είχε πέσει πάνω σε ποιοτικές επιθέσεις, πέραν της μία φοράς κόντρα στα «πάντσερ». Και επιθετικά έχει τον τρόπο να σκοράρει, έστω μία φορά.

Η Αγγλία θα βασιστεί και πάλι στην εκτελεστική δεινότητα του φορ Χάρι Κέιν και είναι ικανή να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά. Θες από κάποιο στημένο; Θες από από την μεσοεπιθετική γραμμή της η οποία έχει τον τρόπο να σκοράρει ακόμα και με μακρινά σουτ ή κάποια ατομική ενέργεια; Με ενεργητικό 9 τερμάτων σε 4 ματς μάλλον είναι λογικό να θεωρούμε ότι οι Αγγλοι θα σκοράρουν στο ματς. Πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3 το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 2.00.

To Top