Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-5 (video)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν μοίρασε ασπιρίνες στην Βεστφαλία με το ασύλληπτο 2-5 στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ που ουσιαστικά αποχαιρέτισε τις ελπίδες τίτλου.

Το πρώτο μέρος ήταν κυριολεκτικά παράσταση για έναν ρόλο, με τις ασπιρίνες να απειλούνται ελάχιστα και να σκοράρουν με κυνικό τρόπο σε κάθε ευκαιρία. Δύο γρήγορα αυτογκόλ από Ακάντζι (11’) και Φριμπόνγκ (16’) διαμόρφωσαν από νωρίς το 1-1, όμως από εκεί και μετά, η Λεβερκούζεν πάτησε το πόδι στο γκάζι και… χάθηκε.

Ο φοβερός και τρομερός Φλόριαν Βιρτς έδωσε και πάλι άμεσο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (20’) που βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Άντριχ (28’) πριν την συμπλήρωση του ημιώρου απέναντι σε μία σοκαρισμένη Ντόρτμουντ. Η άμυνα των Βεστφαλών θύμιζε σουρωτήρι και ο προωθημένος Τζόναθαν Ταχ βρήκε το 1-3 στο ξεκίνημα της επανάληψης (53’), τελειώνοντας νωρίς τα όποια όνειρα για ανατροπή.

Η Λεβερκούζεν που έδωσε γήπεδο, δεν ένιωσε στο παραμικρό την πίεση των γηπεδούχων και μάλιστα έκανε το 1-5 με τον Ντιαμπί (87’), με τον Τίγκες να κάνει στις καθυστερήσεις το τελικό 2-5, με την Ντόρτμουντ να παραμένει στο -9 από την κορυφή, με τα όνειρα τίτλου να παίρνουν πρόωρο τέλος.

Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

To Top