Μποτζατζίδης: “Ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα που χορηγούμε στην Ελλάδα”

O εκπρόσωπος της Novibet, Χριστόφορος Μποζατζίδης, αναφέρθηκε στους λόγους επιλογής του Άρη για τη χορηγική συνεργασία των επόμενων τριών ετών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Chief Marketing Officer της εταιρίας:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να βρισκόμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη συνεργασία με τη ΠΑΕ Άρης για τα επόμενα τρία χρόνια, ως μεγάλος χορηγός. Η ΠΑΕ Άρης και ο Άρης στο σύνολο του, αποτελεί μια ιστορική ομάδα με μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν και πολύ παθιασμένους φιλάθλους.

Στη Novibet, έχουμε στρατηγική προτεραιότητα τη στήριξη στον αθλητισμό και γι’αυτό έχουμε επιλέξει τον Άρη για να είναι η πρώτη ομάδα την οποία χορηγούμε στην Ελληνική επικράτεια. Υλοποιούμε ένα διευρυμένο χορηγικό πρόγραμμα σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε. Θέλουμε να είμαστε κοντά στον Αθλητισμό. Ο Αρης δεν είναι μόνο ένας σύλλογος. Έχει φιλάθλους που έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη της ομάδας.

Είναι σύμβολο πάθους και αντοχής. Σχεδιάζουμε από κοινού μια σειρά από δράσεις, με επίκεντρο τους φιλάθλους και τη τοπική κοινωνία. Δε θα είμαστε ένα όνομα στη φανέλα. Θα σχεδιάσουμε δράσεις, θα προάγουμε τον υγιή αθλητισμό, το πνεύμα και την ευγενής άμιλλα. Θέλουμε να γυρίσουμε όσα πράγματα μπορούμε στη κοινωνία.

Καλοσωρίζουμε τον Αρη στην οικογένεια της Novibet. Ευχόμαστε στα επόμενα τρία χρόνια να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Θα είμαστε αρωγοί σε αυτή τη προσπάθεια. «Το πάθος μας ενώνει» λέει το μήνυμα. Οι φίλαθλοι είναι παθιασμένοι, τον ακολουθούν και Novibet, Αρης και φίλαθλοι θέλουμε να γίνουμε ένα. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε πάρα πολύ σημαντικά προνόμια για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το γήπεδο. »

To Top