ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μποτζώρης για το νέο γήπεδο του Άρη: “Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά – Να μην αγχώνεται ο κόσμος”

Ο Γιώργος Μποτζώρης, πολιτικός μηχανικός, μέλος του Α.Σ. Άρης και μέλος της επιτροπής για το νέο γήπεδο των κιτρινόμαυρων, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και την εκπομπή “Αθλητικό Express” και μίλησε για την πορεία των συζητήσεων σχετικά με την ανοικοδόμηση του νέου γηπέδου του Άρη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων: “Υπάρχει κάποια σχετική πρόοδος, είμαστε ακόμη σε ένα στάδιο ανίχνευσης της κατάστασης και διερεύνησης των δυνατοτήτων αλλά και των δυσκολιών που υπάρχουν.
Τα πράγματα δεν είναι απλά, είναι σύνθετο θέμα καθώς εμπλέκονται δυο δήμοι, ένας οργανισμός, ένα ερασιτεχνικό σωματείο, μια ανώνυμη εταιρεία και φυσικά το κράτος.
Για να καταλάβετε τη δυσκολία του θέματος να τονίσω ότι για τον Βοτανικό που σήμερα υπογράφηκαν κάποιες συμβάσεις, οι πρώτες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από το 2010-2011.
Ουσιαστικά καταγράφουμε τις προϋποθέσεις που θα πρέπει να συντρέξουν ταυτόχρονα για να μπορούμε να συζητάμε για ένα νέο γήπεδο στην περιοχή του ΟΑΕΔ. Θα πρέπει οι προϋποθέσεις να συμφέρουν και τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ αλλά να είναι και προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, αφού θα αφήσουμε και μια έκταση προς χρήση για τους πολίτες.
Είναι θεμελιώδες ότι θα τελειώσει πρώτα το νέο γήπεδο και ότι είναι να γίνει στο υφιστάμενο θα ξεκινήσει μετά.
Αυτό που έχει βγει από τις έως τώρα συζητήσεις είναι ότι υπάρχει βούληση ώστε ο Άρης να αποκτήσει νέο γήπεδο. Ουσιαστικά θα βάλουν πολύ πλάτη για να προχωρήσει το νέο γήπεδο του Άρη.
Ο κόσμος δεν θα πρέπει να έχει ούτε άγχος ούτε φόβους, τίποτα δε θα γίνει χωρίς την έγκριση και μια έγκριση δε θα δοθεί χωρίς την κατάλληλη ενημέρωση. Δεν θα εκβιαστούν ούτε καταστάσεις, ούτε αποφάσεις”.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ:

To Top