Μποτζώρης: “Ζητώ συγνώμη, δεν είμαι συνεργάτης του Κόντη”

Συγνώμη ζήτησε το απερχόμενο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών, Γιώργος Μποτζώρης, υπογραμμίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε συνεργάτης του Γιάννη Κόντη.

Ο κ. Μποτζώρης ήταν ένας από τους ομιλητές στην διαδικασία για το θέμα του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού και τόνισε πως “οι κ.κ. Δεσύπρης και Γρόλλιος περιέγραψαν μια διαδικασία που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κάποιοι άνθρωποι μας απαγόρευσαν να είμαστε ξανά υποψήφιοι είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Το θέμα είναι να γνωρίζουν οτι πέρυσι μας δώσατε απαλλαγή. Αυτοί που σας μιλούν για διετή θητεία δεν σας λένε την αλήθεια. Είναι δικαίωμα του Σώματος να μας δώσει διοικητική και οικονομική απαλλαγή.

Σε οτι αφορά τα οικονομικά, θα πρέπει να γνωρίζετε οτι ούτε ένα ευρώ δεν έφυγε από τα ταμεία απο τη δική μας υπογραφή. Ούτε παίκτες υπογράψαμε ούτε μάνατζερ πληρώσαμε ούτε ηγεμονικά συμβόλαια υπογράψαμε. Δεν θα απολογηθώ εγώ για τα χρέη της ΠΑΕ απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ έλλειμα από δική μου υπογραφή».

Συνεχίζοντας ο Μποτζώρης είπε: «Αν είμαι εγώ συνεργάτης του Κόντη, μπορούν να το επιβεβαιώσουν πολλοί. Άλλοι είναι. Δεν έφερε η δική μας διοίκηση την ONCE. Έχει καταγραφεί στα πρακτικά τι έχουμε κάνει και τι όχι. Το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ το καταδείξαμε τον Φεβρουάριο. Από τότε που θέσαμε προ των ευθυνών της την διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, φτάσαμε στο σημείο μηδεν να αναζητούμε ακόμα τη λύση.

Ο έλεγχος πρέπει πρώτα να ξεκινήσει από την ΠΑΕ και μετά να πάει στην ΚΜΑ, Για τις λοιπές διοικητικές πράξεις και παραλείψεις μας, έχουμε πει ποια είναι τα λάθη μας. Για αυτά θα κριθούμε απο εσάς και τα αρμόδια όργανα. Να ζητήσω μια συγνώμη για αυτά που έπρεπε να καταδείξουμε πιο έγκαιρα και δεν το κάναμε. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση και να σωθεί το σωματείο. Θα στηρίξω την όποια βιώσιμη λύση».

To Top