Μποτζώρης: «Όχι σε αυτοδιάλυση της ΚΜΑ ελαφρά τη καρδία»

Στο διακύβευμα της μεθαυριανής γενικής συνέλευσης, αλλά και στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, αναφέρθηκε ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Κοινωνίας Μελών Άρη, Γιώργος Μποτζώρης, με ραδιοφωνικές δηλώσεις του.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Γιώργος Μποτζώρης δήλωσε αρχικά, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis»: «Πρέπει να συζητηθούν και να αναλυθούν ορισμένα πράγματα και να αποφασίσουν τα μέλη αν θα συνεχίσουν την εμπιστοσύνη. Το γιατί, θα αναλυθεί στη γενική συνέλευση. Θα πρέπει να επαναδιατυπωθεί η βούληση και εμπιστοσύνη του κόσμου προς τη διοίκηση για να δοθούν και κάποιες διευκρινήσεις ώστε το Σώμα να κάνει την καλύτερη επιλογή για την επόμενη μέρα. Γενικώς η κατάσταση είναι δύσκολη και στον Άρη αν υπάρχει καχυποψία θα είναι δυσκολότερη η επόμενη μέρα».

Για τα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των Καστίγιο και Φατί, είπε: «Θα αποφύγω να μπω σε μία συζήτηση από ραδιοφώνου τα υπόλοιπα συμβολαίων. Θα αναλυθεί η πραγματική κατάσταση που μπορεί να είναι καλύτερη ή χειρότερη. Ακόμα τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος. Θα πρέπει να αναλύσει η διοίκηση το πλάνο της».

Για τη διαδικασία και το πώς θα κληθεί να αποφασίσει ο κόσμος, διευκρίνισε: «Θα στηθούν κάλπες ώστε η βούληση να είναι απαλλαγμένη από κάθε πίεση. Όπως δια εκλογών δίνεται εμπιστοσύνη έτσι θα γίνει και τώρα. Εφόσον όμως αναλυθούν από την πλευρά της διοίκησης οι λόγοι που θα πρέπει και μπορούν να συνεχίσουν στο τιμόνι της ΠΑΕ. Θα αποτιμηθούν τα πάντα. Δε θέλω να μπω σε μία τέτοια διαδικασία γιατί η εικόνα είναι συγκεκριμένη και μπορεί να είναι καλύτερη ή χειρότερη. Θα αναλυθούν με νούμερα και συγκεκριμένες καταστάσεις».

Για το αν θα αναλυθεί το πλάνο του Γιάννη Κόντη: «Περιμένουμε από οποιονδήποτε έχει πλάνο, γιατί φάινεται με βάση δημοσιευμάτων ότι υπάρχει από τον κ. Κόντη. Οποιοσδήποτε έχει μία συγκεκριμένη πρόταση οφείλει να την παρουσιάσει και να κριθεί. Άποψή μου είναι πως πρώτα θα έπρεπε να την παρουσιάσει σε εμάς αρχικά και έπειτα στη γενική συνέλευση».

Στο ενδεχόμενο να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ Άρης: «Δεν μπορώ να συμφωνήσω με εξέλιξη αυτοδιάλυσης της Κοινωνίας Μελών ελαφρά τη καρδία. Είναι ένα εγχείρημα που δημιουργήθηκε με πολύ κόπο. Οφείλουμε -και θα το κάνουμε- να παρουσιάσουμε πρόταση για την επόμενη μέρα της ΚΜΑ. Η γνώμη μου είναι πως η οικογένεια του Άρη θα πρέπει να διαθέτει κάποιες μετοχές. Το ιδανικό θα ήταν να κατέχει το 90%, το όραμα των μελών της ΚΜΑ αυτό είναι.
Θα πρέπει να αξιολογηθεί αν μπορεί να συμβεί αυτό. Η γνώμη μου θα διατυπωθεί στη γενική συνέλευση.
Δεν εγκαταλείπουμε απολύτως τίποτα. Θέτουμε στην ευχέρεια των μελών να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα. Θα μπορεί να συμβεί κάθε στιγμή. Ο καθένας από εμάς έχει μία άποψη, ως ένα από τα 9.500 μέλη. Τις αποφάσεις τις παίρνει το Σώμα της ΓΣ».

Για τον αριθμό των μελών που θα μετέχουν στις εργασίες: «Αυτή τη στιγμή είναι 1.500 περίπου μέχρι την ώρα της ΓΣ είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει ένας μεγαλύτερος αριθμός των μελών. Όσοι περισσότεροι, τόσο καλύτερα σε ότι αφορά την ηθική ικανοποίηση της απόφασης».

To Top