ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουγαΐδης: “Πόνεσα για την φανέλα του Άρη, έκλαψα για την αδικία σε βάρος του!

O Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την ομάδα του Πανθρακικού, το πρωτάθλημα της Φούτμπολ λιγκ αλλά και τις αναμνήσεις του από τον Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για την ομάδα του Πανθρακικού

Φέτος έγινε μια προσπάθεια με νέους παίκτες. Έχουμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες της κατηγορίας ενώ έχουμε και έμπειρους παίκτες όπως ο Ηλιάδης και ο Ρομπέρ, έχουμε έναν προπονητή νέο και φιλόδοξο, δουλεύουμε πάρα πολύ, υπάρχει σχέδιο μέσα στο γήπεδο, έχουμε κάνει μια καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστική και σε υψηλό επίπεδο.

Για την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος

Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ότι δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα ώστε να μπορούμε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά. Ουσιαστικά είμαστε μετέωροι, ο ποδοσφαιριστής ζει για το παιχνίδι, όσες προπονήσεις και να κάνει δεν μπορούν να καλύψουν ένα παιχνίδι.

Σχετικά με την προετοιμασία του Πανθρακικού

Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στα τέλη Ιουλίου, έχουμε κλείσει 2 μήνες, είμαστε μια ομάδα που θέλει πολύ δουλειά μιας και είμαστε μόνο 4-5 παίκτες από πέρυσι. Προσπαθούμε να κλείσουμε κάποια φιλικά, έχουμε κάνει κάποια φιλικά και με ομάδες Super League αλλά και με συλλόγους Football League, για να μπορέσουμε και εμείς να μπούμε στο περιβάλλον της Footbal eague,να δούμε τις δυνατότητες μας σε αυτήν την κατηγορία, αύριο έχουμε ένα πολύ δυνατό φιλικό ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμη.

Για το αν έχει ”εικόνα” από άλλες ομάδες της Football League.

Όσο καθυστερεί το πρωτάθλημα η εικόνα θα βελτιώνεται, διότι όλες οι ομάδες έχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Δεν μας αρέσει που καθυστερεί το πρωτάθλημα αλλά είναι θετικό το ότι μας δίνετε χρόνος.

Για το ότι θα έχει ηγετικό ρόλο την φετινή χρονιά

Αυτό είναι θέμα προπονητή, νομίζω ότι το υλικό που έχει επιλεχθεί είναι πραγματικά προσεγμένο και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα

Για τον προσωπικό του στόχο

Αγωνίζομαι σε μια θέση όπου σε κάθε παιχνίδι μπορεί να σου προσφέρει μια προσωπική εμπειρία. Στόχος μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και να μπορέσω να βελτιώσω όσα περισσότερα στοιχεία μου μπορώ, και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να έχουμε ως παθητικό όσο λιγότερα γκολ γίνεται

Για το εάν θέλει να επιστρέψει κάποτε στον Άρη

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που με στήριξε πολύ, δεν μετανιώνω στιγμή που γύρισα σε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της ομάδας. Αν και φαινόταν ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα εγώ πίστεψα ότι η ομάδα θα μπορούσε να μείνει στην κατηγορία. Κάναμε μια καλή προσπάθεια με καλή εικόνα αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος πως στην δεύτερη θητεία μου μπόρεσα να έχω συμμετοχή και να εκπροσωπήσω αυτήν την ομάδα.

Ο Άρης είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην χώρα, πιστεύω πως έχει λείψει, είναι μια ομάδα που με στήριξε και θα είναι χαρά μου να συζητήσουμε ξανά.

Αυτήν την στιγμή όμως βρίσκομαι σε μια ομάδα που μου έδειξε εμπιστοσύνη ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι φέτος θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να δείξω τι αξίζω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό πρώτα για την ομάδα, μετά για τους ανθρώπους που με πίστεψαν και τέλος για τον εαυτό μου

Για το εάν ο Άρης είναι όντως το φαβορί

Πιστεύω πως είναι όντως το φαβορί, όμως θα χρειαστούν κάποιες προπονήσεις ώστε να δέσουν και σαν ομάδα. Πέρα από τα ονόματα που πήρε η φανέλα του είναι πάρα πολύ βαριά, υπάρχουν δυνατά ονόματα και πολύ καλές προσωπικότητες.

Σχετικά με το κλάμα του μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά

Η αλήθεια είναι πως εκείνος ο πόνος προήλθε από τα νεύρα λόγω της αδικίας. Αδικηθήκαμε ολοφάνερα για αυτό είχα ξεσπάσει τότε. Όταν έχεις φορέσει και χρόνια αυτήν την φανέλα σίγουρα πονάς, και πονάς και για την προσπάθεια την δικιά σου και των συμπαικτών

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει λείψει η ομάδα, οι οπαδοί, το γήπεδο, η καυτή έδρα, έχουν λείψει όλα αυτά και εύχομαι να επιστρέψει η ομάδα στα μεγάλα σαλόνια και να δείχνει καλή εικόνα φέτος, να ανέβει ως πρωταθλήτρια και να είναι ανταγωνιστική από τον πρώτο χρόνο στην Super League

Για το αν έχει πετύχει ξανά σε παιχνίδι τον Μάνταλο

Λάθη γίνονται πάντα, αλλά σίγουρα ένα λάθος μπορεί να στοιχίσει τρεις πόντους και τρεις πόντοι έναν υποβιβασμό. Φυσικά και τον έχω αντιμετωπίσει ξανά, αλλά το συναίσθημα εκείνης της στιγμής και ο πόνος δεν περιγράφεται.

Ενώ κλείνοντας είπε

Μόνο χαμόγελα σε όποιον φοράει την φανέλα του Άρη, είτε οπαδό είτε παίκτη και να ξαναβρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει και την γνωρίζουν όλοι.

To Top