Μπουγαΐδης: “Σίγουρα προλαβαίνει ο Άρης, δεν αξίζει εκεί που βρίσκεται”

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη για τον αυριανό αγώνα με την Καλλονή, περιμένοντας πάντως για το ντεμπούτο του, αφού υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με το άρθρο 99 και την φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ.

Ο κεντρικός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της NOVA:

-Μαυρουδή, πως είναι να επιστρέφεις στο σπίτι σου;

« Είναι μεγάλη μου χαρά να επιστρέφω και να βλέπω ανθρώπους που τους γνωρίζω εδώ και χρόνια. Είναι χαρά μου και τιμή μου που βρίσκομαι ξανά στην ομάδα!».

-Τι άλλαξε από τότε που έφυγες;

« Αλλαξαν πάρα πολλά και άλλαξα κι εγώ! Το σωματείο βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και γι αυτό ήρθα εγώ εδώ για να βοηθήσω να βγει απ΄ αυτή. Να μπορέσω να βάλω το δικό μου το λιθαράκι για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

-Το όνειρο συμμετοχής σου στην πρώτη ομάδα του Αρη, πραγματοποιείται;

« Αυτή είναι η αλήθεια. Επιστρέφω ακόμα πιο δυνατός, ακόμα καλύτερος, με περισσότερες εμπειρίες και ελπίζω να φανώ αντάξιος και του προπονητή, αλλά και του σωματείου».

-Επιστρέφεις, αλλά παραμένεις παίκτης της Γρανάδα…

« Ναι, είμαι παίκτης της Γρανάδα, ήρθα για έξι μήνες, ώστε να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας από την οποία αναδείχθηκα».

-Τι λες ότι φταίει στον Αρη και είναι τόσο χαμηλά;

« Θεωρώ ότι δεν αξίζει στην ομάδα να βρίσκεται εκεί. Βέβαια, δεν έχω δει  όλα τα παιχνίδια, αλλά έχω δει τα περισσότερα και το τελευταίο από κοντά. Διαπίστωσα πως η εικόνα της δεν είναι γι αυτή τη βαθμολογική θέση. Επειδή, λοιπόν, πιστεύω ότι μπορεί ν΄ ανέβει γι αυτό ήρθα και ελπίζω με λίγη τύχη, όλα να πάνε κατ΄ ευχήν».

-Προλαβαίνει ο Αρης;

« Σίγουρα προλαβαίνει. Δεν υπάρχουν πολλοί που τον έχουν ”καθαρίσει” κι αν υπάρχουν είναι απόψεις που θ΄ αλλάξουν σύντομα!»

-Για το ματς με την Καλλονή, τι λες;

« Δεν μ΄ αρέσει να μιλάω για παιχνίδια που έρχονται και είναι δύσκολο να δώσεις μια εικόνα γι αυτά. Πάντως, θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια για την ομάδα είναι ίδια, όλα είναι δύσκολα, είτε στο σπίτι μας, είτε εκτός έδρας και θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

 

To Top