ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουγιουκλής: “Γκρέι και Πάλμα δυνατό επιθετικό δίδυμο, εξαιρετικός ο Ετέμπο, πίστωση στον Πάρντιου”

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής μίλησε για την νίκη επί της Λαμίας, την πορεία του Άρη, τα λάθη που έγιναν, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Όπως είπε μεταξύ άλλων στον FLASH 99,4 και στο “Αθλητικό X-PRESS”: “Ήταν ένα ξέσπασμα που θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του Άρη. Ήταν σε άνοδο, όπως είδαμε στα τελευταία παιχνίδια και την χρειαζόταν αυτή την εμφάνιση και την νίκη”.

Για την πορεία του Άρη υπογράμμισε ότι: “Όταν ειπώθηκε ότι ο Άρης πάει για πρωτάθλημα, αυξήθηκε η πίεση στην ομάδα κι αυτό δεν βοήθησε. Έγιναν λάθη στην προετοιμασία, έφυγαν βασικοί παίκτες κλειδιά κι αυτοί που ήρθαν δεν ενσωματώθηκαν άμεσα”.

Όπως ανέφερε: “Ο Γκρέι είναι ένας φορ με χαρακτηριστικά που έλειπαν από τον Άρη, ο Λούις Πάλμα πρέπει να σταθεροποιηθεί. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό επιθετικό δίδυμο. Σημαντική η προσθήκη του Ετέμπο, βοήθησε πολύ. Είμαι της άποψης ότι ο Πάρντιου πρέπει να πάρει πίστωση χρόνου, είναι έμπειρος προπονητής και θα δουλέψει στην διακοπή. Η διακοπή θα κάνει καλό στον Άρη. Μπορεί την 2η θέση, ενώ είναι ανοιχτός πάντα ο στόχος του κυπέλλου”.

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής εδώ:

To Top