Μπουγιουκλής: “Επαγρύπνηση για να σωθεί η ομάδα”!

O προπονητής της Κ17 Δημήτρης Μπουγιουκλής μίλησε μεταξύ άλλων για το σπουδαίο αποτέλεσμα του Άρη στο Περιστέρι, τις αντιδράσεις των παικτών στο συγκεκριμένο ματς, το ερχόμενο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τη βοήθεια που αναμένεται να δώσει για άλλη μία φορά φέτος ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών στο ματς του Περιστερίου:«Όλος ο κόσμος είδε όλη αυτή την ένταση που υπήρχε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο για την ιστορία του Άρη και γι αυτό αποτυπώνονταν τέτοιες αντιδράσεις στα πρόσωπά τους. Σε αυτό το παιχνίδι, δικαίωσαν όλους όσους τους πίστευαν».

 Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη διοικητική αλλαγή που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας και είπε: «Τουλάχιστον η ψυχολογία των παιδιών έδειξε ότι άλλαξε. Όλοι ήταν αποφασισμένοι και έτοιμοι για το παιχνίδι. Κατάλαβαν και αυτοί ότι δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια. Μόνο με νίκη θα ελπίζαμε, και έτσι έγινε. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήθελε όλος ο κόσμος. Αν και με δέκα παίκτες, όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω, δείχνοντάς μας ότι μπορούν να κερδίσουν την κατηγορία. Ήταν λοιπόν μια ώθηση η διοικητική αλλαγή. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, αλλά δε χρειάζεται να επαναπαυτούμε. Επαγρύπνηση λοιπόν για να σωθεί η ομάδα. Δε γίνεται να πέσει αυτός ο σύλλογος».

 

 Για τα νεαρά παιδιά που κλήθηκαν να καλύψουν τις απουσίες βασικών και έμπειρων παικτών και τα κατάφεραν και με το παραπάνω, τόνισε: «Αυτά τα παιδιά δεν είχαν μέχρι στιγμής τόσες πολλές ευκαιρίες. Τα γνωρίζω από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες του συλλόγου. Δε θέλω να στέκομαι σε πρόσωπα. Όλη η ομάδα ήταν εξαιρετική. Έτσι θα ήθελα να τη βλέπω σε κάθε ματς, αρχής γενομένης από το ερχόμενο παιχνίδι με την Τρίπολη. Θα χρειαστεί στα δύο τελευταία ματς πολύ ενέργεια και προσπάθεια. Με την ευκαιρία, να δώσω περαστικά στο Μιχάλη Γιαννίτση, που υποβλήθηκε σε εγχείριση σήμερα».

 

Για το γεγονός ότι η ομάδα, μετά από καιρό, κρατάει την τύχη στα χέρια της υπό την έννοια ότι αν κάνει δύο νίκες, μένει στην κατηγορία, σχολίασε: «Το αποτέλεσμα αυτό έδειξε ότι όταν κερδίζουμε εμείς, δεν έχουμε ανάγκη να κοιτάμε τα αποτελέσματα των άλλων, ανεξάρτητα με το ποια είναι αυτά. Αν εμείς νικάμε, δεν έχουμε πρόβλημα».

 Για το πόσο αλλάζει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών αυτό, επεσήμανε: «Η κατάσταση είναι αποκλειστικά στα «χέρια» μας. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα με τον Ατρόμητο και έτσι πρέπει να συνεχίσουν. Ξαναλέω ότι πρέπει να υπάρξει πολύ προσπάθεια και όχι εφησυχασμός. Το έχουμε πληρώσει στο παρελθόν αυτό πολύ ακριβά».

 Για το πώς περιμένει αγωνιστικά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είπε: «Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Αρκετές φορές έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα μέσα στην έδρα μας, αλλά φαίνεται η ψυχολογία να έχει αλλάξει και είμαι αισιόδοξος για την νίκη. Αυτό θα αποτελέσει πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή».

 Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Άρης σε αυτόν τον αγώνα, ανέφερε: «Η Τρίπολή βασίζεται στην ατομική τεχνική κάποιων παικτών. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά, να μην τους δώσουμε χώρο, να κάνουμε μια πιεστική άμυνα και με το πάθος και τη δύναμη των παικτών να πανηγυρίσουμε την νίκη».

 Για την σημαντική απουσία του Νταβίντ Αγκάνθο, τόνισε: «Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο, κάτι που είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Όλοι θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Αυτό φάνηκε και με τον Ατρόμητο».     

 Τέλος, σχολίασε τη χαμηλή τιμή εισιτηρίων που όρισε η διοίκηση: «Νομίζω είναι μια θετική κίνηση της διοίκησης, αλλά ο κόσμος θα γέμιζε το γήπεδο ανεξάρτητα από την τιμή των εισιτηρίων. Πρέπει κόσμος και παίκτες να οδηγήσουν την ομάδα στην νίκη για να μπορέσουμε να βάλουμε από κάτω τουλάχιστον δύο ομάδες».

To Top