Μπουγιουκλής: “Ο βαθμός μας δίνει αυτοπεποίθηση”

Ο Άρης προσέγγισε σωστά το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στον τομέα της τακτικής σύμφωνα με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή που επεσήμανε ακόμη πως οι παίκτες ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο κομμάτι αυτό. Η ισοπαλία στο ΟΑΚΑ εξάλλου θα ανεβάσει, όπως δήλωσε, την αυτοπεποίθηση της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. 

Ο ένας των προπονητών του Άρη μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και μεταξύ άλλων τόνισε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι και πήραμε δικαιότατα την ισοπαλία, παρότι μείναμε με δέκα παίκτες στο τέλος. Το ζητήσαμε το παιχνίδι, είχαμε τεράστια θέληση και η συνολική εικόνα είναι που μας κάνει να νιώθουμε ευχαριστημένοι».

Ερωτηθείς για τον τρόπο που ετοίμασαν τακτικά την ομάδα μαζί με τον Νίκο Πασιαλή, απάντησε: «Δώσαμε έμφαση στον χώρο του κέντρου, παίξαμε με τρία αμυντικά χαφ για να πρεσάρουμε τον Παναθηναϊκό γιατί εκεί έχει γρήγορους παίκτες. Ο Κουίνσι, ο Χριστοδουλοπουλος και ο Ζέκα είναι επικίνδυνοι. Κλείσαμε τους χώρους και ειδικά στο πρώτο μέρος δεν κινδυνέψαμε καθόλου».

Για τα οφέλη της ισοπαλίας είπε: «Θα δώσει στα νέα παιδιά αυτοπεποίθηση ο βαθμός, όπως και η συνολική παρουσία που είχαμε. Με την ΑΕΚ δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά πήραμε το βαθμό γιατί είχαμε τύχη. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά και θα μας αδικούσε αν το αποτέλεσμα ήταν εις βάρος μας. Εγώ και ο Νίκος Πασιαλής ασχολούμαστε πολλά χρόνια με τις ακαδημίες του Άρη. Γνωρίζουμε σχεδόν όλα τα παιδιά από μικρά. Τον Γιαννιώτα, τον Διούδη, τον Νταμαρλή, τον Γιαννίτση τους ξέρουμε από τις ακαδημίες. Με πολλή δουλειά και λίγη τύχη θα αλλάξουν την εικόνα του Άρη στα πρώτα ματς που δεν άρεσε σε κανέναν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος υποστήριξε: «Ακολουθεί τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά έχουμε τη Βέροια εντός και τη Λειβαδιά εκτός. Αυτή η τριπλέτα θα δείξει πόσο μπορούμε να διασφαλίσουμε μία καλή βαθμολογική συγκομιδή ώστε και οι νεαροί παίκτες από παιχνίδι σε παιχνίδι να δείχνουν την αξία τους».

To Top