Μπουγιουκλής: “Ψυχολογική ένεση! Όλα για νίκη επί του Λεβαδειακού”

Ικανοποιημένος ήταν ο Δημήτρης Μπουγιουκλής από την απόδοση των παικτών του στο σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ηταν ένα καλό φιλικό τεστ, δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί καιρό και η αλήθεια είναι ότι πήραμε κάποια θετικά μηνύματα. Για εμάς ήταν μια θετική εμφάνιση, ωστόσο όλοι από τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».

Για τον Νταβίντ Αγκάνθο: «Ο Νταβίντ είναι πολύ καλός παίκτης, έδειξε αρκετά πράγματα στο διάστημα που αγωνίστηκε και πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ και φέτος».

Για τον αν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση: «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Ηταν μια ψυχολογική ένεση για εμάς, όμως από εδώ και πέρα θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε το Λεβαδειακό. Αν κερδίσουμε θα ανακάμψουμε και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Οι παίκτες κάνουν τη δουλειά τους, είναι προσηλωμένοι στο στόχο, και όλοι θα δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το κομβικό παιχνίδι. Την Κυριακή θα κάνουμε μια νέα αρχή».

Για την επάνοδο του Γιαννίτση: «Τον ξέρω από μικρή ηλικία, κατάφερα να ξεπεράσει ένα δύσκολο τραυματισμό και νομίζω ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να βοηθά την ομάδα στο γήπεδο».

Για τον Ψυχογιό: «Επανήλθε μετά από τραυματισμό και η απόδοση του ήταν πολύ καλή. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

To Top