ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουγκέρα: Γι αυτό έμειναν εντυπωσιασμένοι οι συμπαίκτες του…

Η παρουσία του όχι μόνο χθες στην προπόνηση, αλλά και την Τετάρτη όταν επισκέφθηκε το Νέο Ρύσιο, ήταν αρκετή για να καταλάβει κανείς εντός της ομάδας τι εστί… Ματζίντ Μπουγκέρα.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

Ο Αλγερινός εντυπωσίασε τους συμπαίκτες του με την σωματοδομή του, καθώς δεν ήταν και λίγοι αυτοί που τον αποκάλεσαν εξ όψεως… θηρίο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είναι ψηλός και επιβλητικός. Ότι ακριβώς έλειπε από την άμυνα του Άρη, που δεν είχε άλλον παρόμοιο στόπερ.

Θεωρείται, ωστόσο, δεδομένο πως πρέπει να χάσει κάποια παραπανίσια κιλά που έχει. Άλλωστε είναι χωρίς ομάδα εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχει ακολουθήσει βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Έχει τον χρόνο, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος σε μεγάλο ποσοστό στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των “κιτρινόμαυρων” για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

 

To Top