ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπουρούσης: «Να ορθώσουμε ανάστημα όπως με την Πολωνία»

Με την λογική που αντιμετώπισε την Πολωνία, στο ματς που την έστειλε στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ πρέπει να μπει και στα χιαστί παιχνίδια η Εθνική, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση. 

«Βρισκόμαστε στη δεύτερη φάση. Σίγουρα δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας ως τώρα. Αφήνουμε την πρώτη φάση πίσω μας», σχολίασε αρχικά ο 33χρονος σέντερ και συνέχισε: «Το πρώτο χιαστί συνήθως καθορίζει την πορεία σου. Παίξαμε ήδη έναν τελικό με την Πολωνία, η ομάδα βγήκε μπροστά και όρθωσε ανάστημα κι έτσι θα πάμε και αύριο».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η Ελλάδα για πρόκριση είπε: «Στη Σεβίλλη είχαμε 5-0 και αντιμετωπίζαμε τη Σερβία που πέρασε πολύ δύσκολα. Πιστεύαμε πως θα περάσουμε, αλλά η Σερβία έπιασε μια απίστευτη απόδοση. Το ματς με την Πολωνία για μας ήταν τελικός, δεν θέλαμε να παίξουμε τελικό τόσο νωρίς, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, ο προπονητής έκανε αυτά που έπρεπε και κερδίσαμε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά το ψυχολογικό βάρος ήταν μεγάλο. Θα ήταν βαρύ να αποκλειστεί η Εθνική, και για μας αλλά και για τους Έλληνες φιλάθλους που θέλουν η ομάδα να πετύχει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και πάμε να το κερδίσουμε».

To Top