ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουρσελής: «Φέτος θα τα καταφέρει ο Άρης και θα ανέβει στην Σούπερ λίγκα»

Ο παίκτης του Εργοτέλη Αντώνης Μπουρσελής μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

Πιστεύω ότι θα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα στο σύνολο τους, εμείς έχουμε δείξει ότι προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω τα προηγούμενα παιχνίδια . Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να χτίσει ποδόσφαιρο και να δείξουμε αυτά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις.

Μας αδικεί το αποτέλεσμα αλλά δεν το βάζουμε κάτω και σιγά σιγά θα έχουμε και τα αποτελέσματα και θα ανεβούμε και στην βαθμολογία.

Ξέρω όλα τα παιδιά από τον Άρη, και είναι φαβορί μαζί με τον ΟΦΗ και πιστεύω ότι πάντα έχει τον κόσμο δίπλα του και θα τον έχει και στον μεταξύ μας αγώνα . Βάση ονόματος είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Εργοτέλη.

Φέτος θα τα καταφέρει ο Άρης και θα ανέβει στην Σούπερ Λιγκ.

Μέχρι τώρα φαβορί είναι ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή έχουν και αυτοί τον κόσμο τους και θα φανεί και στην πορεία γιατί είναι αρχή ακόμη, αλλά για αρχή ο Άρης μαζί με τον ΟΦΗ είναι τα φαβορί για την άνοδο.

Ο στόχος του Εργοτέλη και η σχέση των παικτών με τον πρόεδρο:

“Ο στόχος της ομάδας είναι μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα είμαστε νέοι παίκτες και έχουμε δρόμο μπροστά μας.

Ο Τάκης Γκόνιας είναι ένας πολύ καλός προπονητής, προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος ήταν και στην προετοιμασία μαζί μας στο Καρπενήσι και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, μας μιλάει στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και αν έχω καταλάβει η φιλοσοφία του είναι να βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές γι’αυτό είμαστε και νέοι άλλωστε όλοι στην ομάδα.”

To Top