ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουσέ: “Είμαστε ομάδα με μαχητικό πνεύμα”

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Ζακαρί Μπουσέ, δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και το ξεκίνημα της ομάδας του στη φετινή σεζόν, αλλά τόνισε τη σπουδαιότητα της συνέχισης της δουλειάς και της προόδου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος τερματοφύλακας στην κάμερα της NOVA:

«Είναι πολύ καλό που κερδίσαμε, διότι θέλαμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών από το ξεκίνημα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας, το δεύτερο του Απόλλωνα για να πω την αλήθεια. Αλλά αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι κερδίσαμε εμείς».

Για το αν ένιωσε πίεση προς το τέλος του αγώνα:

«Όχι, καμία πίεση, δουλεύουμε με πίεση καθημερινά στις προπονήσεις. Όχι κακή πίεση, αλλά καλώς εννοούμενη πίεση, και αυτή χρειάζεται να υπάρχει».

Για το αν ο Άρης μπορούσε να κερδίσει ευκολότερα σήμερα:

«Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα, όπως είπα το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας και το δεύτερο του Απόλλωνα. Αυτό που μου αρέσει, όμως, είναι ότι η ομάδα έχει καλό, μαχητικό πνεύμα, παλεύει και μάχεται για κάθε μπάλα. Κερδίσαμε στο τέλος και αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό».

Για το αν βοηθά το γεγονός ότι αυτή η νέα ομάδα των 15 μεταγραφών είναι αήττητη και πρώτη μετά από 15 αγωνιστικές:

«Είναι πολύ καλό για την αυτοπεποίθηση μας το γεγονός ότι είμαστε πρώτοι, μας δίνει σιγουριά. Στην παρούσα φάση, η πρώτη θέση δεν είναι το ζητούμενο, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Με ενδιαφέρει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε, έχουμε πολύ καλή ομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα το δείχνουμε αυτό, θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν είναι ονειρεμένο ξεκίνημα για τον ίδιο, μιας και συνδυάζει δύο εμφανίσεις με δύο νίκες:

«Ναι είναι καλό, καλό για την αυτοπεποίθηση μου. Αλλά δεν είμαι μόνος στο γήπεδο, πρόκειται για τη δουλειά όλης της ομάδας. Δύο νίκες χωρίς να δεχτούμε γκολ είναι καλές για μένα, αλλά πιο σημαντικό είναι ότι είναι καλό για την ομάδα, δε δουλεύω για τον εαυτό μου».

To Top