ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουσέ: “Καλύτερο απ΄ότι φανταζόμουν το ντεμπούτο μου, νιώθω πολύ καλά στον Άρη”

O Ζακαρί Μπουσέ, μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του, για την επιλογή του Άρη, το ντεμπούτο του, αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην clicanoo.re:

Ζακαρί, ήταν αυτό το καλύτερο βάπτισμα του πυρός με την νέα σου ομάδα;

“Καταφέραμε να συνεχίσουμε το καλό μας ξεκίνημα με την νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια δυνατή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν δεχθήκαμε γκολ, είναι ωραίο όταν γίνεται αυτό, δίνει αυτοπεποίθηση.”

Πως νιώθεις επτά παιχνίδια μετά το τελευταίο σου επίσημο αγώνα;

“Ήταν καλύτερο από ότι φανταζόμουν. Κατάφερα να κάνω τις επεμβάσεις που έπρεπε, με βοήθησαν πολύ οι αμυντικοί μου, όπως μια επέμβαση πάνω στην γραμμή.”

Γιατί άργησες έναν μήνα για να κάνεις ντεμπούτο;

“Ήμουν χωρίς ομάδα για πολύ καιρό. Έπρεπε να βρω και πάλι τα πατήματα μου σε μια ομάδα που είχε ήδη έναν βασικό τερματοφύλακα. Δεν προσαρμόζεσαι σε μια μέρα. Τώρα αφού προσαρμόστηκα ψάχνω να βρω ένα σπίτι για να έρθει και η οικογένεια μου (σ.σ. η γυναίκα του και οι δύο κόρες του) θα είμαστε ακόμη καλύτερα.”

Δυσκολεύεσαι επειδή δεν γνωρίζεις την τοπική γλώσσα:

“Όλοι μιλάνε Αγγλικά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Καταφέρνω να δίνει εύκολα οδηγίες. Νιώθω πολύ καλά. Η παρουσία δύο παικτών που ξέρω από το παρελθόν αλλά και του Λίντσεϊ είναι επίσης ένα θετικό.”

Το μόνο κακό ήταν ο αποκλεισμός στο Europa League…

“Θα θέλαμε πολύ να περάσουμε, υπήρχε η δυνατότητα. Έχουμε όμως γυρίσει σελίδα, εστιάζουμε στο πρωτάθλημα στο οποίο είμαστε πρώτοι. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι στο χέρι μου να συνεχίσω να παίζω.”

Ως νούμερο ένα τερματοφύλακας;

Δεν ήμουν εδώ και καιρό. Ήρθα στον Άρη για να παίξω. Κατά τα άλλα το χορτάρι λέει την αλήθεια. Είναι ένα άθλημα που όλοι έχουν κάτι να συνεισφέρουν.

To Top