ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουσέ: “Να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά, χαρούμενος που είμαι μέλος του Άρη” (video)

Ο Ζακαρί Μπουσέ μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης, για το επίσημο ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα”, αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε o Γάλλος γκολκίπερ:

“Είμαι χαρούμενος. Έκανα το ντεμπούτο μου κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ καλό που κερδίσαμε κιόλας, αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι χαρούμενος και μόνο που είμαι μέλος της ομάδας. Οταν ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να παίξω είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, είμαστε στην 1η θέση της βαθμολογίας και αυτό μας κάνει χαρούμενος. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει”.

Όσον αφορά την προσαρμογή του στην πόλη της Θεσσαλονίκης, είπε: “Αυτό το πρώτο διάστημα που είμαι εδώ δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά την πόλη. Πρώτα είμαι στην προπόνηση και μετά με τους συμπαίκτες μου που προσπαθούν να με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου. Σιγά σιγά θα γνωρίσω καλύτερα και την πόλη”.

To Top