ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπουσβάρος: «Ιδανικός για τον τωρινό Άρη ο Αγγέλου»

O προπονητής μπάσκετ και πρώην διευθυντής στο μουσείο της ΧΑΝΘ, μέλος της μπασκετικής οικογένειας του Άρη Γιώργης Μπουσβάρος μίλησε για την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ο Βαγγέλης Αγγέλου σήμερα αν πάει να κοουτσάρει την παλιά του ομάδα είναι έτοιμος να την κοουτσάρει και αυτή, ξέρει τι κάνει, είναι διαβασμένος, αυτή τη στιγμή μεταλλάσσει τα τραγικά του Λάσκαρη που διέλυσε τον Άρη.

Θυμάστε τι σας είχα πει εγώ, ότι το πρόβλημα είναι η συνεργασία Λάσκαρη – Γιαννάκη, ο Γιαννάκης πίστεψε πολύ στον Λάσκαρη και εκείνος τα ήξερε όλα και παραμύθιασε όλους τους επιφανείς μπασκετικούς Αρειανούς, ο Αγγέλου προχθές είπε κάτι που ελάχιστοι το κατάλαβαν, το πρόβλημα του Άρη δεν είναι το μπάσκετ, αυτό πρέπει να καταλάβουν, σύντομα θα σας το αναλύσει ο ίδιος ο κόουτς, αλλά αυτή τη στιγμή έχει τόσο πολύ δουλειά ο Άρης και πρέπει να πάρει τουλάχιστον 2 νίκες μέχρι το τέλος, έχει την Κύμη, έχει τα Τρίκαλα, έχει και τον Πανιώνιο.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή είναι εγκαταλελειμμένος διοικητικά, εμφανίστηκε ο Γουλιέλμος αλλά ούτε διοίκηση έχει ακόμη ούτε τίποτα, αλλά είναι ακέφαλος ακόμη  και πιστεύω ότι στους 2 μήνες μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα θα φτιάξουν πολλά πράγματα.

Κατάλαβα ότι ο Λάσκαρης δεν έχει λεφτά από την Euroleague που έστειλε τον Παπακυριάκη για να πάει να παίξει εκεί και εκεί έχει νόμους και σκληρούς και του είπα του ίδιου, πλήρωσε, βάλε λεφτά και γύρισαν και με κοιτούσαν, όλοι αυτοί εδώ όταν έβαλε τα πρώτα λεφτά  τα 450.000 αν θυμάστε καλά, πηρέ την δεύτερη επιταγή του Μποχωρίδη τα 150.000 του Παναθηναϊκού και τα 275.000 αν θυμάμαι καλά του Βεζένκοφ. Εκεί έπρεπε να του πουν να γίνει αλλαγή.

Βαγγέλης Αγγέλου:

Τον Αγγέλου τον βάφτισα «τρέλαρχο» γιατί αγαπάει τρελά το μπάσκετ, αυτή τη στιγμή για τον Άρη είναι ο καλύτερος ο κόουτς Αγγέλου, αυτοί οι ίδιοι είπαν τον Γιαννάκη να φύγει και αυτοί οι ίδιοι έκαναν πρόταση τον Σούμποτιτς που ζήτησε 15 μήνες συμβόλαιο και κανένας άλλος δεν υπήρχε να έρθει στον Άρη, ενώ ο Αγγέλου πήρε το αεροπλάνο από Κωνσταντινούπολη ήρθε αμέσως και τον ξέρει τον Άρη, τότε έφυγε για να σώσει τον Άρη, αφού τον πήγε στον τελικό κυπέλου, αφού έβαλε όλα τα παιδιά να παίξουν και όλα αυτά τα παιδιά του Άρη τα είχε ο Βαγγέλης.

Τι θέλουμε να πετύχει ο Άρης:

Να σωθεί αυτή τη στιγμή, γιατί πάλι άρχισαν και έλεγαν να πάμε στο πλέι οφ, να πάει ο Άρης αλλά δεν κερδίζει, πρέπει να σώσει την παρτίδα, άμα φτάσει στις 9 νίκες αμέσως πρέπει να κάτσει να μιλήσει η διοίκηση που ήδη το κάνει νομίζω, το θέμα είναι το οικονομικό, εγώ  έμαθα ότι δεν είναι και τόσα πολλά αυτά, που μπορεί να τα κουμαντάρει ο Άρης, από εκεί και πέρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα .

Για τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Δεν τον ξέρω τον κύριο και τον Λάσκαρη δεν ήξερα, αλλά τον έμαθα. Ο νέος ιδιοκτήτης του Άρη θα πρέπει να περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι  μια διαδικασία για να γίνει και τα ξέρει καλά ο κύριος Γουλιέλμος, γιατί είναι μεγάλο δικηγόρος και από πίσω έχουν μεγάλους οικονομικούς παράγοντες και μπορούν να κουμαντάρουν και να βάλουν μια τάξη.

Επίσης έμαθα ότι λεφτά βγαίνουν τώρα, πάνε στην ομάδα, δεν είναι όπως με τον Λάσκαρη που ζούσε από τον Άρη, δεν σας το λένε οι παράγοντες του Άρη; ένας που βάζει λεφτά που είναι; άλλο τα χρέη προς το δημόσιο, που είναι τα λεφτά, ο Λάσκαρης ήταν μείον για τον Άρη και τον πήγε πολλά χρόνια πίσω, αλλά ήθελαν μερικοί να ησυχάσουν εκείνη την εποχή και να είναι δίπλα του για να έχουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τώρα να δούμε τι θα γίνει, γιατί έκαψε το μεγάλο κεφάλαιο του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το θέμα ήταν ότι ο Γιαννάκης έπρεπε από τον δεύτερο μήνα να πάει στον Λάσκαρη και να κάνει άλλα πράγματα, θα του το πω εάν τον δω.

Τι θα λέγατε στον Βαγγέλη Αγγέλου αν τον βλέπατε:

Δεν έχω κάτι να του πω, ξέρει πολύ καλά την δουλειά του, έχει τους βοηθούς του, είναι γνώριμο το περιβάλλον, έχει κυκλώσει τους κινδύνους που υπάρχουν, μπορεί να κάνει άλλες 2 νίκες και να κοιτάξει όλο αυτό να μπει σε μια βάση και να δουλευτεί αμέσως.  Όλες οι ομάδες αν δεν υπάρχει αφεντικό, δεν γίνεται τίποτα και μάλιστα ένα ισχυρό αφεντικό.

To Top