ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουσβάρος: “Με την έλευση Λάσκαρη άλλαξαν πολλά, σημαντικός ο ρόλος των ακαδημιών”

Ο προπονητής του εφηβικού μπασκετικού Άρη, Δημήτρης Μπουσβάρος, μίλησε για τις υποδομές του συλλόγου.
Aναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8
Για τα τμήματα υποδομής του Άρη: «Πάει να ξανά γίνει μεγάλη ομάδα και σε αυτό. Με την έλευση της οικογένειας Λάσκαρη έχουν αλλάξει πολλά. Έχει μπει καινούργιο όραμα στην ομάδα, αλλά χρειάζεται υπομονή και δουλειά για να έρθουν τα αποτελέσματα».
Για την πρόκριση της εφηβικής ομάδα στο φαιναλ-φορ της Θεσσαλονίκης: «Να σας πω τη αλήθεια δεν το βλέπω ως επιτυχία να πηγαίνει η ομάδα του Άρη στα τελικά της διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης. Είναι κάτι που πρέπει να γίνεται. Στην ομάδα έγιναν πολλές αλλαγές και χτίστηκε ξανά από την αρχή το καλοκαίρι».
Για τη συνεργασία με την μεγάλη ομάδα: «Θεωρώ πως ποτέ δεν υπήρχε καλύτερη σχέση. Αυτή η χρονιά ήταν από τις πιο επικοινωνιακές. Ο Άρης πρέπει να έχει συνέχεια από τις ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα».
Για τα ταλέντα της ακαδημίας: «Δεν είναι εύκολο να βγαίνουν συνέχεια παίκτες όπως ο Βεζένκοφ και ο Μποχωρίδης. Αλλά υπάρχουν παιδιά στην ακαδημία που αξίζουν και μπορούν να κάνουν καριέρα».
Για την ανδρική ομάδα: «Έγινε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι και ανταμείφτηκε. Πίστεψαν σε αυτή την ομάδα και το σημαντικότερο είναι πως επέστρεψε ο μπασκετικός λαός στο γήπεδο»
To Top