ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπουσβάρος: “Ο Άρης πέρασε δύσκολα, αλλά σε δυο χρόνια μπορεί να σπάει Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό”

Ο υπεύθυνος του μουσείου της ΧΑΝΘ, Γιωργής Μπουσβάρος, μίλησε για το τουρνουά που γίνεται στη ΧΑΝΘ, στο οποίο συμμετέχει ο Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για το τουρνουά: «Η ΧΑΝΘ κάθε χρόνο κάνει τα γενέθλια του μουσείου και γίνονται εκδηλώσεις. Κάνουμε το τουρνουά εφήβων, σε συνεργασία με το σύνδεσμο φοιτητών και στο παλίσιο της εκδήλωσης θα τιμήσουμε δυο μεγάλες δόξες του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, τον Ανέστη Πεταλίδη και τον Παντελή Δέδα. Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι Άρης,ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ και Μαντουλίδης. Οι αγώνες θα γίνους 26-27 Δεκεμβρίου και ο πρώτος αγώνας θα είναι στις 18:30».

Για τη Βράβευση του Ανέστη Πεταλίδη: «Εμείς σαν ΧΑΝΘ πιστέψαμε ότι τον Ανέστη θα τον βραβεύσει ο Άρης, αλλά μέχρι στιιγμής δεν έχει βραβευτεί. Εμείς αφήσαμε να τον βραβεύσει ο Άρης, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε πως δεν έχει γίνει και θα τον τιμήσουμε εμείς».

Για τον Άρη: «Ο Άρης πέρασε δύσκολα αλλά τώρα χαιρόμαστε όλοι που ξανά γέμισε το γήπεδο και να ξέρετε πως ένας Άρης δεν σβήνει ποτέ. Δεν θα είναι περίεργο αν σε δυο χρόνια σπάσει το δίδυμο Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να πως πως σε αυτό το χώρισμα Ευρωλίγκα FIBA νομίζω πως ο Άρης θα έπρεπε να πάει με την Ευρωλίγκα».

To Top