Μπουσβάρος: “Πάση θυσίες δυο νίκες για τον Άρη, χρειάζεται παραγωγική διαδικασία στο μπάσκετ”

O προπονητής μπάσκετ, μέλος της οικογένειας του Άρη και πρώην διευθυντής στο μουσείο της ΧΑΝΘ Γιωργής Μπουσβάρος μίλησε για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Για το τι πρέπει να γίνει εκείνη στιγμή:

Τώρα πρέπει να γίνουν σταθερά βήματα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται η καινούργφια διοίκηση. Είναι παλιοί παράγοντες και πρέπει να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν.

Το πιο σημαντικό είναι όμως να υπάρχουν χρήματα να αλλάξουν παίκτες. Είναι οι διαιτητές που χτυπάνε αυτούς που θέλουν, αφήνουν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Και τώρα βλέπουμε που είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Αν δεν έχεις παραγωγική διαδικασία δεν μπορείς να πας κάπου. Αλλά για να αλλάξει αυτό το πράγμα πρέπει να πάει… από Καρχηδονία.

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα μετράμε να σωθούμε. Βλέπετε τι γίνεται στο πρωτάθλημα, ο Ιωνικός άλλαξε όλη την ομάδα του. Υπάρχει η φήμη ότι δεν θα συνεχίσει ο Ήφαιστος Λήμνου. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πέσουν αυτοί οι δύο. Αλλά δεν γίνεται να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα.

Για το αν πρέπει να γίνει μια συζήτηση στο τέλος της χρονιάς για το διοικητικό:

Τι συζήτηση να γίνει; Αυτοί είναι χρόνια στον Άρη. Ο κόσμος του Άρη είναι υπέροχος αλλά δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Το θέμα είναι το παραγοντικό. Ο Άρης θα πάει ή σε μία κατεύθυνση όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ ή με κάποιον σαν τον Γιαννακόπουλο.

Τώρα πρέπει να πάρει τα επόμενα παιχνίδια αν θέλει να σωθεί. Από τα επόμενα τέσσερα να πάρει τουλάχιστον τα δύο. Ο Άρης μετά πρέπει να κάνει κινήσεις, να κάνει “συμμαχίες”. Να πάμε πάλι στην ΕΡΤ;

Για το τι χρειάζεται στο διοικητικό:

Ο Άρης πρέπει να βρει ένα Καρυπίδη στο μπάσκετ. Από το Κοκκινόχωμα τουλάχιστον έκανε κάτι και η ομάδα πήγε στην Ευρώπη. Τον Καρυπίδη θα τον φοβηθεί και κάποιος, αυτούς τους παράγοντες ποιος θα τους φοβηθεί;

Ο Γουλιέλμος ειδικά είχε και ένα ύφος ότι “τα ξέρω όλα”. Εγώ 1-2 φορές που του μίλησα στο τρίλεπτο έφερα. Στο μπάσκετ πρέπει ή να έχεις λεφτά ή να κάνεις παραγωγική διαδικασία.

΄Έχασε ο Άρης τον Κουρτίδη, τον καλύτερο παίκτη της Εθνικής ομάδας, για να πάει στην Δάφνη δαφνίου. Χρειάζεται αφεντικό, και αφεντικό στα γραφεία. Κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Σανικίτζε. Και να πούμε και κάτι άλλο. ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που δίπλα στους προπονητές έρχεται ο γιατρός. Είναι πολύ καλός επιστήμονας αλλά δεν γίνεται να έρχεται δίπλα στους προπονητές στον πάγκο.

To Top