Μπουτάρης σε Ιβάν Σαββίδη: “Εγώ είμαι Αρειανός…”!

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης που έκανε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης ήταν και και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε πως ο Δήμος θα είναι στο πλευρό του Σαββίδη  στο θέμα των χρεών, ξεκαθαρίζοντας του πάντως ότι “αν και εγώ είμαι Αρειανός” είπε μιλώντας και πάλι για τον πατέρα του που ήταν Ηρακλής και για τα εγγόνια του που υποστηρίζουν την ομάδα της Τούμπας (το έχει πει πολλάκις, το επανέλαβε και στα εγκαίνια του κιτρινόμαυρου περιπτέρου της ΔΕΘ)!

Στο θέμα των χρεών συγκεκριμένα ο Μπουτάρης είπε ότι: “Υπάρχει προηγούμενο σε διαγραφή των χρεών. Στην ΑΕΚ χάρισαν τόσα χρέη. Στο Δήμο Θεσσαλονίκης υπήρξε η γνωστή επεξαίρεση των 21 εκατ. ευρώ. Από αυτά συμφωνήθηκε να πληρώσουμε τα 7 και τα υπόλοιπα να διαγραφούν. Εμείς σαν δήμος έχουμε πληρώσει ήδη τα 6”.

Φανταζόμαστε, ότι ως πρώτος πολίτης όλων των Θεσσαλονικέων θα είναι το ίδιο ευαίσθητος και αρωγός και για την ομάδα της καρδιάς του, για την οποία έχει πει ότι “το αίμα νερό δεν γίνεται…”.

To Top