Μπουτάρης: “Ψήφισα Ταχιάο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή Ζέρβα”

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη Καθημερινή της Κυριακής, Γιάννης Μπουτάρης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στη συνέντευξη του με ειλικρίνεια ξεκαθαρίζει πως ως νέο δήμαρχο θα προτιμούσε τον Νίκο Ταχιάο τον οποίο και ψήφισε αντί του νεοεκλεγέντος δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

«Ψήφισα Ταχιάο, το λέω χωρίς κανένα ενδοιασμό διότι πιστεύω ότι έχει καλύτερες οργανωτικές ικανότητες. Με το Ζέρβα είχα δουλέψει, τον είχα αντιδήμαρχο. Στη διαδρομή βγήκαν οι διαφορές μας, όπως για τα αρχαία της Βενιζέλου αλλά και για άλλες χοντρές ιστορίες με τους συμβασιούχους».

Και συμπληρώνει«…όταν πέρασε στην αντιπολίτευση και άρχισε να ασχολείται με του που θα πάει ταξίδι ο δήμαρχος και το ένα και το άλλο, συνειδητοποίησα πως ήθελε να με αποδομήσει και να αναδείξει τη δική του προσωπικότητα. Και το έκανε πολύ καλά κρίνοντας από το αποτέλεσμα».

Στην ερώτηση τι ήταν αυτό που έβγαλε σα δήμαρχο το Ζέρβα απάντησε. «Πιστεύω πως ο Ταχιάος έκανε δύο-τρία πολύ χοντρά λάθη. Δηλαδή δεν τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ παραμονή εκλογών. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Ζέρβα».

To Top