Μπουφόν: Οι τέσσερις ιταλικές επιλογές μετά την Παρί

Επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν με κρυφό πόθο να κατακτήσει το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά που δεν μπόρεσε να αποκτήσει στα 17 χρόνια παρουσίας του στην Γιουβέντους (παρά τις τρεις παρουσίες σε τελικό με αυτήν, το 2003, το 2015 και το 2017), όμως οι ελπίδες του πάγωσαν από τη φάση των “16” με τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Λίγους μήνες αργότερα πάγωσε και το όνειρο της αναρρίχησης στην κορυφή της Ευρώπης με τη φανέλα των Παριζιάνων καθως οι πρωταθλητές Γαλλίας αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Όλα αυτά όμως δεν είναι αρκετά για να λυγίσουν τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος στα 41 του χρόνια εξακολουθεί να αισθάνεται μάχιμος και ψάχνει τον επόμενο προορισμό του για να κλείσει πιθανότατα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο πολύπειρος πορτιέρε έχει αποκλείσει την περίπτωση του εξωτερικού καθώς θέλει να κρεμάσει τα γάντια του παίζοντας σε κάποια ομάδα της Serie A.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset”, πέρα από το ανοιχτό σενάριο της επιστροφής του στην Γιουβέντους, υποψήφιες νέες ομάδες για τον Μπουφόν είναι η Ρόμα, η Πάρμα και η Τζένοα (δεν έχει κρύψει την αγάπη για τους Γενοβέζους όταν ήταν μικρός), ενώ οι άνθρωποι της εθνικής Ιταλίας θα του έδιναν ευχαρίστως τη θέση του τιμ μάνατζερ.

Από την πλευρά της η “Gazzetta dello Sport” υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα πως το ενδιαφέρον της Πάρμα δεν είναι απλά φιλολογικό, καθώς διοικούντες τον σύλλογο έχουν έρθει ήδη σε επικοινωνία με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Μπουφόν.

Το ίδιο μεσο υπογραμμίζει πως οι “παρμέντσι” θέλουν να διαπιστώσουν αν ο Μπουφόν έχει την επιθυμία να γυρίσει στην ομάδα που έκανε το όνομά του πριν πάει στην Γιουβέντους, χωρίς πάντως να έχουν κάνει ακόμα κάποια νύξη για το οικονομικό.

Πηγή: sport24.gr

To Top