ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπουχαλάκης: “Ο Άρης δημιούργησε φάσεις προς το τέλος και μας απείλησε”

Ο κεντρικός μέσος και αρχηγός του Ολυμπιακό Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αποψινή αναμέτρηση με τον Άρη, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη.

Η δήλωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην κάμερα του Cosmote Sport μετά τη λήξη του αγώνα: «Νομίζω ότι είχαμε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, ο Άρης δημιούργησε κάποιες φάσεις προς το τέλος και απείλησε την εστία μας. Σκοράραμε ένα γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και ένα στο τέλος του και καθαρίσαμε έτσι την πρόκριση. Έχουμε ακόμα πολλά ματς μπροστά μας, πρέπει να παραμείνουμε σε καλή κατάσταση τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο γιατί τίποτα φυσικά δεν έχει κριθεί.

Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς και πρέπει να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο σε τρεις διοργανώσεις. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα, χωρίς τον Μιλιβόγεβιτς, τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά. Ο Λούκα ήταν ο αρχηγός μας και ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε κάθε ματς. Από εδώ και πέρα βέβαια θα έχω περισσότερο χώρο εγώ, αν μπορώ να το πω έτσι, προκειμένου με τη δουλειά μου στις προπονήσεις να δείξω στον προπονητή μου ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μας».

To Top