ΜΠΑΣΚΕΤ

Μποχωρίδης: “Ήμουν σίγουρος για την ομάδα μου! Ο Άρης είναι η οικογένειά μου”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, κορυφαίος του Άρη σήμερα, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του, την οποία πίστευε και πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει πολλά σπουδαία πράγματα φέτος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε: “Το είχαμε πει από την αρχή ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Μαζευτήκαμε την τελευταία βδομάδα όλοι μαζί, οπότε για μας ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι, ειδικά μπροστά στον κόσμο μας. Μπήκαμε πολύ καλά, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς επιτρέψαμε να μας φτάσουν, δεν πήραμε διαφορά μεγαλύτερο από το ημίχρονο ακόμα. Παρόλ’α αυτά ενώ μας έφτασαν και μας ισοφάρισαν, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε το ματς”.

Ρωτήθηκε αν περίμενε ότι θα άντεχε ο Άρης σε ένα τέτοιο ντέρμπι που είχε και παράταση και απάντησε: “Ήμουν σίγουρος για την ομάδα μου! Φέραμε πολύ καλούς ξένους αυτή τη χρονιά. Οι παίκτες είναι και έμπειροι και ταλαντούχοι. Πίστευα στην ομάδα μου και είμαι χαρούμενος που πήραμε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για το πως προετοίμασαν τους καινούριους παίκτες για το ντέρμπι είπε: “Ήξεραν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Τους το είχαμε πει, αλλά είναι έμπειρα παιδιά τα περισσότερα και ξέρουν πως να το διαχειριστούν και το γήπεδο και τον κόσμο. Όλοι βοήθησαν την ομάδα”.

Για τον κόσμο και την παρουσία του είπε: “Αυτό είναι που θέλαμε από την αρχή. Να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να δείξουμε ότι θα δίνουμε 100% στο παρκέ. Θέλουμε να τους κρατήσουμε όλοι τη χρονιά εδώ δίπλα μας”.

Ρωτήθηκε αν η σημερινή εμφάνισή του ήταν μια… εξιλέωση για την περσινή του εμφάνιση στο ίδιο παιχνίδι και απάντησε: “Όταν παίζεις δεν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Το περσινό παιχνίδι με είχε πειράξει πάρα πολύ. Δύσκολο βράδυ για μένα. Σήμερα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσουμε, ήθελα πολύ το παιχνίδι και πίστευα ότι με αυτούς τους συμπαίκτες θα βγάλω κι εγώ τον καλύτερό μου εαυτό και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα”.

Για το… περιπετειώδε καλοκαίρι που είχε τόνισε: “Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, δεν παίζει ρόλο το καλοκαίρι. Από την αρχή είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα, είμαι χαρούμενος που έχω μια καλή ομάδα δίπλα μου και θα κάνουμε καλή σεζόν. Ο Άρης είναι η οικογένειά μου”.

To Top