ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: “Αντίπαλοι με τον Άρη μόνο για 40 λεπτά, επιστρέφω στο σπίτι που μεγάλωσα” (video)

Ξεχωριστό παιχνίδι το αυριανό για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι επιστρέφει στο… σπίτι που μεγάλωσε, ενώ τόνισε ότι θα είναι αντίπαλος με τον Άρη μόνο για 40 λεπτά, ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

Όπως είπε αρχικά: “Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ένας τελικός, στον οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κατακτήσουμε το κύπελλο”.

Για το γεγονός ότι ήταν στον τελευταίο τελικό Άρη-Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο με τους κίτρινους και τώρα με την αθηναϊκή ομάδα είπε: “Είναι κάτι το ιδιαίτερο για μένα, επιστρέφω στο σπίτι που μεγάλωσα και ελπίζω να είναι μια γιορτή για τους φιλάθλους. Για μένα, θα είμαστε αντίπαλοι με τον Άρη μόνο για 40 λεπτά και ευελπιστώ να κερδίσει ο καλύτερος”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: “Μπορεί να παίξαμε και στο πρωτάθλημα, αλλά είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια. Εδώ είναι ένας τελικός, ένας αγώνας νοκ άουτ που θα κρίνει τον τίτλο.  Οφείλουμε να μπούμε δυνατά και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Είτε βρεθούμε στο +10, είτε στο -10, δεν θα πρέπει να χάσουμε τον προσανατολισμό μας”.

Για τον… οικογενειακό διχασμό, μια και η οικογένεια του είναι κοντά στον Άρη είπε: “Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για την οικογένεια μου, γιατί μπορεί να υποστηρίζει τον Άρη, όμως στον τελικό για 40 λεπτά λογικά θα είναι μαζί μου. Αν πραγματικά είπε η μητέρα μου ότι θα είναι με τον Άρη, αυτή τη φορά θα την στενοχωρήσω (σ.σ. γέλια…).

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις

To Top