ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μποχωρίδης: “Αποτύχαμε αγωνιστικά, αλλά η φετινή σεζόν θα μας κάνει όλους πιο δυνατούς!”

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για το φινάλε της σεζόν, στην οποία ο Άρης απέτυχε αγωνιστικά, αλλά όπως υπογράμμισε όλοι θα γίνουν πιο δυνατοί.

Το μήνυμα του αρχηγού του Άρη στο instagram αναφέρει: “Άλλη μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε! Μπορεί να αποτύχαμε αγωνιστικά αλλα η φετινή σεζόν θα μας κάνει όλους πιο δυνατούς! Ευχαριστώ όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία και ελπίζω ο Άρης να ξαναβρεί τον δρόμο του!

Υ.Γ. Είναι στιγμές που θες να είσαι σαν τον πιτσιρικά εδώ… Με αυτό το χαμόγελο,ξέγνοιαστος και απλά να χαίρεσαι την κάθε στιγμή και το άθλημα που αγαπάς…”.

 

 

View this post on Instagram

 

Άλλη μια δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε!Μπορεί να αποτύχαμε αγωνιστικά αλλα η φετινή σεζόν θα μας κάνει όλους πιο δυνατούς!Ευχαριστώ όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία και ελπίζω ο Άρης να ξαναβρεί τον δρόμο του! Υ.Γ. Είναι στιγμές που θες να είσαι σαν τον πιτσιρικά εδώ..Με αυτό το χαμόγελο,ξέγνοιαστος και απλά να χαίρεσαι την κάθε στιγμή και το άθλημα που αγαπάς..

A post shared by Lefteris Bochoridis (@lefbo7) on

To Top