Μποχωρίδης για τον τραυματισμό του Κάρολ: “Μιλήσαμε με τον Λάσο, λύθηκε η παρεξήγηση” (videos)

Με ένα post στο Instagram ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον Πάμπλο Λάσο και λύθηκε η παρεξήγηση σχετικά με τις δηλώσεις του Ισπανού για τον τραυματισμό του Κάρολ, με τον Έλληνα γκαρντ να τονίζει ότι ο τεχνικός της Ρεάλ είναι σπουδαίος άνθρωπος.

Η όποια κόντρα πήγε να δημιουργηθεί ανάμεσα στον Λευτέρη Μποχωρίδη και τον Πάμπλο Λάσο με αφορμή τον τραυματισμό του Τζέισι Κάρολ και τις δηλώσεις του τεχνικού τη Ρεάλ δεν υφίσταται πλέον όπως αποκάλυψε ο Έλληνας γκαρντ.

Μία μέρα μετά την επίθεση του Μποχωρίδη στον Λάσο μετά το φινάλε του αγώνα με την Βαλένθια (νίκη με 91-72), όπου ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αποκάλεσε “μικρό ως άνθρωπο” τον τεχνικό της Ρεάλ, ο 27χρονος διεθνής αποκάλυψε στο Instagram ότι είχε επικοινωνία με τον Ισπανό και λύθηκε η παρεξήγηση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μποχωρίδης, επικοινώνησε χθες (29/1) αργά ο ίδιος ο Λάσο μαζί του, ξεκαθαρίζοντας ότι του μεταφέρθηκαν λάθος τα λόγια του, με τον Έλληνα γκαρντ να εκτιμά αυτή την κίνηση και να χαρακτηρίζει τον Ισπανό “σπουδαίο άνθρωπο”

Αναλυτικά, ο διεθνής γκαρντ έγραψε:

“Ο αθλητισμός σου προσφέρει πάντα ξεχωριστές στιγμές. Χθες το βράδυ έζησα μία από αυτές. Μετά τον αγώνα στη Μαδρίτη αισθανόμουν πολύ περίεργα και άσχημα για όσα μεταφέρθηκαν αναφορικά με τις δηλώσεις του κυρίου Λάσο για τον τραυματισμό ενός συναθλητή μου, του Τζέισι Κάρολ.

Αργά χθες το βράδυ ο κύριος Λάσο επικοινώνησε μαζί μου και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση όσων ειπώθηκαν και λανθασμένα είχαν μεταφερθεί.

Η αλήθεια είναι πως μετά από αυτό αισθάνομαι πολύ καλύτερα και μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος που ένιωθα από το βράδυ της Τετάρτης. Τον ευχαρίστησα για αυτή του την πρωτοβουλία και την επικοινωνία μας που αποδεικνύει πως πέραν από μεγάλο προπονητής είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Τέλος, θέλω να ευχηθώ και πάλι γρήγορη ανάρρωση στον συναθλητή μου”.

To Top