Μποχωρίδης για το All Star Game: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, το μπάσκετ ενώνει»

Το δικό του μήνυμα ενόψει του All Star Game της Θεσσαλονίκης έστειλε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος περιμένει να δει και πάλι γεμάτο το Nick Galis Hall.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που το φετινό All Star Game θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα  πολύ σημαντικό για την πόλη και το ελληνικό μπάσκετ γιατί πρόκειται για έναν αγώνα γιορτή, που προσελκύει χιλιάδες παιδιά κάθε χρόνο» ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου για το All Star Game.

Συνεχίζοντας είπε: «Πρόκειται για μια πολύ όμορφη εκδήλωση με τους κορυφαίους του αθλήματος και μια γιορτή γενεθλίων με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του ελληνικού μπάσκετ. Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει το μπάσκετ γιορτάζει, μαζί και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και υποσχόμαστε πως θα απολαύσει ένα υπέροχο θέαμα.

Θέλω να στείλω και το μήνυμα του All Star Game που δεν είναι άλλο από την ενότητα των παικτών. Το μπάσκετ ενώνει και μακάρι να είχατε την ευκαιρία να δείτε τη σχέση μας, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια και έξω από αυτό.  Είμαστε φίλοι, είμαστε επαγγελματίες, για 40’ είμαστε αντίπαλοι, όχι εχθροί. Αγαπάμε το μπάσκετ, τη δουλειά μας και αυτό θέλω να το καταλάβουν όλοι».

To Top